Ugen På PartyPoker: Dominer Verden, Dominer Paris

WPT Paris

I denne uge hos PartyPoker kan du lkæse hvordan du kvalificere dig til WPT Grand Prix i Paris.

Kvalificer Dig Til WPT Grand Prix de Paris

Den første europæiske turneringer, som afholder et WPT event og som også har deltagelse af Tony G er tilbage. WPT Grand Prix de Paris er tilbage på Aviation Club de France mellem d. 5-10. september. Satellitterne er begyndt på PartyPoker og du kan komme med gratis.

Hver $15.000 pakke inkluderer et $10.800 main event buy-in, $2.200 i hotel-ophold og $2.000 i lommepenge. Du kan kvalificere dig direkte i ugentlige $800 satellitter hver søndag klokken 1945CET. Du kan også vælge at starte helt fra daglige undersatellitter og freerolls.

En talsmand fra PartyPoker udtalte:

“You don’t get a better experience of Parisian poker than you will get at the famous WPT Grand Prix de Paris at Aviation Club de France. Not only can you qualify for a major tournament that is televised all over the world, you also have the option of getting involved in the legendary cash games the club is famous for.”

Global Dominans Denne Sommer

Overtag verden denne sommer i en kampagne med sæder til freerolls, penge samt en førstepræmie på $100.000. Optjen blot 10 PartyPoints for at få tildelt en tilfældig by ud af 72 tilgængelige. Hver by har en præmie, som inkluderer freeroll-billetter og pengepræmier. Når du når alle fire byer fra et land (f.eks. England, som har Manchester, London, Liverpool og Newcastle) vil du få en landepræmie mellem $75-$1.500.

De store præmier kommer når du erobrer alle byer på et kontingent. Hvis du fx erobrer hele Asien får du $5.000 og Europa vil give dig $20.000. Den helt store præmie bliver tildelt spilleren, som erobrer alle byer og får verdensdominans - denne spiller vil vinde præmien på $100.000!

Ugen På PartyPoker: Dominer Verden, Dominer Paris 101

Denne kampagne finder sted mellem d. 8. juli og 31. august, så du har masser af tid til at erobre verden.

Den Bedste Bonus I Online Poker
PokerNews har den bedste PartyPoker bonus i verden, som du kan få stor fordel af både hvis du vil lave et indskud eller starte helt fra bunden.

Du kan få $50 gratis når du opretter dig hos PartyPoker via PokerNews, følg vores guide og benyt koden DK50Free. Du skal ikke lave noget indskud eller indtaste bankoplysninger. Men hvis du vil have en endnu større bonus kan du benytte vores $50 Gratis bonus sammen med vores eksklusive reload bonus, for at få $100 for et indskud på $50. Samtidig er clearingskravene meget nemmere hos PokerNews end nogen andre steder.

Med PokerNews får du den samme bonus for det halve indskud og næsten også halve clearingskrav.
Følg blot denne guide.

[LIST]

Ugen På PartyPoker: Dominer Verden, Dominer Paris 102

* Opret en ny Party $50 Gratis Konto, hvor du benytter koden DK50Free
* Vent til du modtager dine $25 før du gør andet.
* Optjen 200 Points For At Modtage De Sidste $25
* Lav et indskud på $50 Ved At Benytte Vores Eksklusive Reload Bonus Kode PNEWS50
* Optjen 150 Points For At Modtage Bonussen På $50.

Hvis du har nogen problemer med denne kampagne, så kontakt venligst vores Promo Support System.

Hvad mener du?

More Stories