888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP 2011 Dag 4: Jake Cody Vandt Event 2 Og Sin Første Tripple Crown

WSOP

På dag 4 ved 2011 World Series of Poker, blev der uddelt bracelets i $1.500 Omaha Hi-Lo og $25.000 Heads-Up Championship. $5.000 No-Limit Hold'em og $1.500 Stud events nåede begge frem til boblen og $1.500 Limit Hold'em og $10.000 Pot-Limit Hold'em Championship begyndte.

Event #2: $25,000 Heads-Up Championship

I den ene af de to semifinaler skulle Gus Hansen se om han kunne komme forbi engelske Jake Cody for at nå i finalen, hvor han ville blive mødt af Yevgeniy Timoshenko, som havde slået Eric Froehlich. Inden kampen startede udtalte Gus, at det eneste han kendte Jake Cody på var navnet, hvilket Jake håbede at kunne drage til hans fordel. Hvad enten om Jake Cody benyttede det til hans fordel eller ej så var realiteten at en meget aggressiv Gus ikke formåede at få taget på englænderen og dermed måtte se sig slået lige inden finalen.

Finalen for Jake Cody betød, at han kunne tage en "Triple Crown". Cody havde allerede en EPT sejr i Deuville, Frankring samt en WPT sejr i London. I finalen dominerede Cody endnu engang med stor hjælp fra kortene, som under hele kampen gik hans vej. I den sidste hånd havde han {k-Clubs}{9-Clubs} og var bagud mod Timoshenko, som var all-in med{a-Clubs}{5-Spades}. Floppet {k-Hearts}{q-Diamonds}{4-Diamonds} hjalp dog Cody gevaldigt og hans par konge holdt hele vejen. Jake Cody færdiggjorde hans Triple Crown og vandt samtidig $851.192 + et bracelet.

For at se flere hænder fra finaledagen, læs vores liveopdateringer.

Event #3: $1.500 Omaha Hi-Lo

Dag 3 af $1.500 Omaha Hi-Lo Event startede med 25 spillere, som hurtigt nåede til final table. Chipleader for dag 2, Francesco Barbaro nåede til final table sammen med Humberto Brenes og Vladimir Shchemelev. Barbaro dominerede spillet med 3 spillere tilbage og da han ramte heads-up spil med Kostas Kalathakis, havde han 4,1 millioner til 150.000 i chip lead. I den sidste hånd gik Kalathakis all-in med {j-Hearts}{9-Diamonds}{8-Spades}{7-Hearts} imod {q-Hearts}{q-Diamonds}{3-Spades}{3-Clubs} hos Barbaro. Boardet kom {9-Clubs}{10-Spades}{k-Spades}{5-Clubs}{k-Clubs}, som gav Barbaro to par og sejren. Francesco Barbaro vinder dermed det første Omaha bracelet ved dette World Series og $262.283.

For at se hvordan final table blev nået, læs vores liveopdateringer.

Event #4: $5.000 No-Limit Hold'em

Spillerne vendte tilbage til dag 2 ved $5.000 No-Limit Hold'em Event og kunne se frem til at nå pengene og final table. Det tog dog 7 lange levels at nå pengene, så de 42 resterende spillere vil have en lang dag for sig på dag 3. Brian Lemke har en komfortabel føring med Allen Bari som nærmeste modstander. Andre spillere tilbage i feltet er Jonathan Little, JC Tran, Carlos Mortensen, Tim West og Bernard Lee.

Se listen over de resterende spillere her.

Event #5: $1.500 Seven Card Stud

Ved dag 2 af $1,500 Stud var det forventet, at spillerene ville nå pengene og final table. Som ved Event 4 var det dog kun pengene der blev nået og 12 spillere vender tilbage til spillet ved dag 3 for at spille om final table. Shaun Deeb og Andy Bloch var blandt dem, som nåede i pengene på en 15. og 14. plads. Vinderen af eventet blev Eugene Katchalov, som mødte Alessio Isaia med en meget lav stack i forhold til Isaia. Katchelov formåede dog at lave et comeback og til sidst vinde titlen samt $122.909

Følg hvordan det går spilerne her.

Event #6: $1.500 Limit Hold'em

Et felt på 675 registrerede sig til det første limit hold'em event i år - en forøgelse på 50 spillere fra sidste år. Normalt tiltrækker dette event ikke specielt mange proer, men i år har været en stor undtagelse med spillere som Michael "The Grinder" Mizrachi, Phil Hellmuth, Daniel Negreanu, Tom "Durrrr" Dwan, Ted Forrest, Allen Cunningham, Erica Schoenberg, David Bach, Bill Chen, Jamie Pickering, JJ Liu, Jennifer Harman, Barry Shulman og Brock Parker.

Se hvordan det går spillerne, som er nået til dag 3 på vores liveblog.

Event #7: $10,000 Pot-Limit Hold'em Championship

Det første $10.000 buy-in event ved dette års WSOP var Pot-Limit Hold'em Championship. Et felt på 246 spillere deltog i spillet, som Daniel Negreanu kaldet for "den sværeste variant af Texas Hold'em." Der var mange få svage spillere i feltet, som bl.a. talte David Benyamine, Justin Bonomo, Nenad Medic, Josh Arieh, Vitaly Lunkin, Hoyt Corkins, Robert Mizrachi, Mike Matusow, Marco Traniello og Erik Seidel. Stephen Chidwick leder feltet ind til dag 3 med et chiplead på 697.000.

Se hvem der er kommet videre til dag 3 på vores liveblog.

Podcast

I den seneste version af vores PokerNews Podcast, snakker holdet om $1 Million Big One Eventet, $5k eventet, Grudge Matchene, samt mere. WSOP Vice-Præsident Ty Stewart stopper forbi til en snak.

Lyt til podcasten her.

Dagens Video

Hvis du nogensinde har spillet imod JJ Liu på pokerbordene vil du vide to ting: (1) hun ser altid fantastisk ud (2) du mister snart alle dine chips. Sarah Grant snakkede med JJ og spurgte hende om råd til spirende kvindelige spillere

Relaterede turneringer

Relaterede spillere

Hvad mener du?