WSOP 2018

WSOP Dag 18: 3 Danskere Videre I Event 28

Chris Viox

Lars Bønding er sammen med Mickey Petersen og Frederik Brink blandt de sidste 28 tilbage i Event #28.

På d. 18. dag ved World Series of Poker 2011 blev der uddelt bracelets i tre event. $1.500 No-Limit Hold'em og $10-Game Mix blev begge spillet ned til final table. Samtidig blev det til det største felt for et event med kun én startdag i $1.000 Seniors World Championship. Sidst men ikke mindst tog en stor del af eliten plads i $3.000 Pot-Limit Omaha eventet.

Event #25: $1.500 Stud 8 or Better

Mike Sexton og Chris Viox fortsatte heads-up for $1.500 Stud 8 or Better armbåndet. Viox startede med omkring 2 millioner og Sexton blot 640.000. Sexton forsøgte at lave et comeback, men mislykkedes og måtte se armbåndet gå til Chris Viox, som samtidig fik $200.459 for hans sejr.

For mere info fra heads-up duellen, læs vores live blog.

Event #26: $2.500 No-Limit Hold'em Six-Handed

På den sidste dag ved $2.500 No-Limit Hold'em Six-Handed eventet startede 22 spillere, som skulle forsøge at nå final table og kæmpe om armbåndet. Da feltet var nået ned til de sidste 6 var Oleksil Kovalchuk chip leader med 3,97 millioner og hans tætteste forfølger havde 2,37 millioner. Den britiske pro Chris "moorman1" Moorman startede final table som nummer 4.

Moorman viste solidt spil på final table, men måtte se sig slået på en 3. plads. Dette gav plads til Oleksil Kovalchuk og Ionel Anton, som skulle spille om titlen. Kovalchuk førte med 8 millioner til blot 2,3 millioner. Anton formåede dog at lave et comeback og kom op på en 2:1 føring før Kovalchuk vendte tilbage og kæmpede sig op på en 5:1 føring.

I den sidste hånd gik Anton all-in med 1,5 millioner tilbage i sin stack med {a-Clubs}{6-Spades}. Kovalchuk havde et nemt call med par 7 og fik et super flop med {9-Spades}{5-Hearts}{7-Diamonds}. Turn {10-Hearts} og {10-Diamonds} var ingen hjælp til Anton.

Oleksil Kovalchuk fik $689.739 for hans sejr.

Læs mere om final table fra event #26 på vores live blog.

Event #27: $10.000 Limit Hold'em Championship

Blot 18 spillere gik videre til dag 3 ved $10.000 Limit Hold'em Championship. Da final table var nået var det med sidste års 2. plads Daniel Idema i førersædet på et stærk final table bestående af bl.a. Steve Landfish, Justin Smith, Barry Greenstein, Isaac Haxton, Richard Brodie og Nick Schulman.

Ved starten af heads-up havde Daniel Idema en føring på 3,66 millioner chips imod Matthew Gallins 900.000. Gallin røg ned i 300.000 chips da hans par otte blev outflopped af {a-Spades}{9-Diamonds}. I den sidste hånd var Gallin all-in på et {j-Hearts}{7-Clubs}{3-Hearts} flop med par dame. Idema havde floppet to par med {j-Clubs}{3-Clubs} og Gallin manglede en dame eller at boardet parrede med en 7er for at overleve. {8-Clubs} gav ham tre mere outs, men {5-Diamonds} forsejlede hans skæbne..

Daniel Idema forbedrede hans 2. plads fra sidste år og vandt samtidig $378.642.

Læs mere om hvordan Idema vandt sit armbånd på vores live blog fra eventet

Event #28: $1.500 No-Limit Hold'em

Dag 2 af $1.500 No-Limit Hold'em eventet startede med 349 spillere, blandt dem var Frederik Brink, Lars Bønding og Mickey "mement_mori" Petersen", som alle tre sluttede blandt de sidste 28 spillere. Bedst gik det for Frederik Brink, som sluttede dagen på en 3. plads.

Se hvordan det går de tre danskere på vores live blog.

Event #30: $1.000 Seniors No-Limit Hold'em Championship

Dag 1 af $1.000 Seniors No-Limit Hold'em Championship skabte det største felt for et event med kun en startdag i World Series of Pokers historie. Et felt på 3.752 spillere tog plads, hvilket slog rekorden fra sidste år med 610 spillere ekstra. Blandt spillerne i feltet var Dennis Phillips, Bruce Buffer, T.J. Cloutier, Thor Hansen, Amarillo Slim Preston, Berry Johnston, Dr. Max Stern, Susie Isaacs, Paul Magriel og Lon McEachern.

Da dagen var overstået var feltet nået ned til 529 spillere med John Bovin som chip leader med 113.000 chips.

Se hvordan det går de aldrende pokerspillere på vores live blog.

Event #31: $3.000 Pot-Limit Omaha

$3.000 Pot-Limit Omaha startede med et felt på 647 spillere. Dette er et hop på 51 spillere i forhold til sidste år, hvor eventet kostede $500 mindre. Blandt spillerne var en del kendte online-spillere og stærke navne som Matt Glantz, Jeff Williams, T.J. Cloutier, Noah Schwartz, Jason Mercier, Chad Brown, Humberto Brenes, Jeffrey Lisandro, Vanessa Selbst, Phil Laak, Eli Elezra, Joe Hachem, Daniel Negreanu og Josh Arieh.

Ben Lamb fører feltet på 138 spillere an med 169.800.

Læs mere på vores blog fra eventet.

Podcast

Tim Peters snakkede med PokerNews om senior-eventet; om dets historie, hans strategi og vigtigheden med at afholde eventet.

Lyt til podcastet her.

Dagens Video

Hvert år flyver Lon McEachern fra ESPN til Vegas for at spille med i $1.000 Seniors Eventet. Kristy Arnett snakkede med ham i løbet af dag 1 om hans spil og hvordan hans år har været indtil videre hos ESPN under WSOP.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories