888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP Dag 23: Mercier Vinder Karrierens 2. Bracelet

Jason Mercier WSOP

I går ved WSOP blev der uddelt armbånd i det første $5.000 Pot-Limit Omaha Six-Handed event i WSOPs historie. Spillerne i $2.500 No-Limit Hold'em og $10.000 H.O.R.S.E. Championship nåede pengene.

Event #35: $5.000 Pot-Limit Omaha Six-Handed

På den sidste dag af $5.000 Pot-Limit Omaha Six-Handed var der 15 spillere tilbage. Da spillerne nåede final table var det med Jason Mercier i spidsen med 1,9 millioner chips og med chancen for at vinde karrierens 2. armbånd. David Chiu startede med 4. flest i chips og jagtede karrierens 4. armbånd.

Chiu faldt på 4. pladsen mens Mercier nåede heads-up i mod Hans Winzeler.

De to kæmpede frem og tilbage i et stykke tid men ingen af dem nåede at få et stort momentum og det hele blev afgjort på én stor hånd, hvor Mercier raiser til 160.000 fra knappen og bliver tre-bettet af Winzeler til 480.000. Mercier callede og floppet kom {9-Diamonds}{4-Spades}{3-Diamonds}. Mercier ledte ud med et bet på 960.000, hvilket fik Winzeler til at gå all-in. Mercier callede og kunne vise {Q-Clubs}{6-Clubs}{5-Diamonds}{3-Spades} for at par og wrap-draw mens Winzeler viste {A-Clubs}{K-Diamonds}{K-Clubs}{J-Spades} for et par konger. {10-Clubs} hjalp ingen, men {7-Hearts} på river gav Mercier sin straight og dermed sit 2. armbånd samt $619.575 i præmie.

Læs mere fra final table her .

Event #36: $2.500 No-Limit Hold'em

Dag 2 af $2.500 No-Limit Hold'em startede med 291 spillere, som skulle forsøge at nå pengene. Efter 10 levels resterede 39 spillere ledet af Thomas Miller med et chip lead på 1,35 millioner. Hans tætteste forfølger er Randy Dorfman med 566.000.

Se hvordan det går de sidste spillere i eventet på vores live blog.

Event #37: $10.000 H.O.R.S.E. Championship

173 spillere vendte tilbage for at spille $10.000 H.O.R.S.E. Championship. Med et hårdt og rutineret felt tog det næsten hele dagen for at nå boblen. Eugene Katchalov og Felipe Ramos blev elimineret samtidig, hvilket sendte spillerne i pengene. Tom Dwan slog Katchalov ud samtidig med at Yuval Bronshtein tog sig af Ramos.

23 spillere vil vende tilbage til filten for at spille om titlen. Michael Binger fører feltet an med 742.000 i chips. Tom Dwan er stadig at finde i feltet, men er short stack.

Læs mere på vores blog.

Event #38: $1.500 No-Limit Hold'em

Endnu et $1.500 No-Limit Hold'em startede i går, hvilket tiltrak et massivt felt på 2.192 spillere, som skal kæmpe om førstepræmien på $540.136. Blandt deltagerne var en del danskere, heriblandt Stefan Raffay, Mickey "mement_mori" Petersen, Jannick Wrang, som alle dog fejlede at avancere videre til dag 2.

Det gjorde englænderen Jon Spinks derimod, som vil starte dag 2 med chip leader med et felt på i alt 320 spillere, hvor bl.a. Sam Trickett er lige i hælene på ham.

Læs mere på voreslive blog.

Event #39: $2,500 Pot-Limit Hold'em/Omaha

$2.500 Pot-Limit Hold'em/Omaha startede torsdag og havde et stærkt felt på 606 spillere, som skal kæmpe om det eneste mixed pot-limit armbånd. Dette er et spring på 124 spillere i forhold til samme event sidste år. Også i dette event deltog et stort antal danskere, bl.a. Jannick Wrang og Jesper "Kipster" Hougaard. Det blev dog kun Jens Hansen som eneste dansker avancerede sig til dag 2, hvor 130 spillere vil fortsætte kampen om pengene og titlen.

Læs mere på vores live blog.

Podcast

PokerNews Podcastet havde ikke besøg i den seneste udgave, hvilket dog ikke gjorde den mindre anbefalelsesværdig at lytte til. Holdet kom forbi en række emner, heriblandt Tom Dwan multi-tabling og kvinder i poker.

Klik for at lytte med

Dagens Video

Mike "The Mouth" Matusow siger altid tingene som han mener dem. Sarah Grant snakkede med Mike i løbet af $10.000 H.O.R.S.E. Championship for at snakke om hvordan det gik ham i eventet samt hans prob-bet med Eli Elezra, som kom til at koste Elezra hans hår, samt hans mening om "Internet kids" og deres evne til at spille live-poker.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories