WSOP Dag 36: Hellmuth Kæmper Videre, 3 Danskere Tilbage I Event #56

Phil Hellmuth

Ved dag 36 af 2011 World Series of Poker blev final table nået i $1.000 No-Limit Hold'em eventet og det uofficielle final table blev nået i $50.000 Poker Player's Championship. Samtidig startede de to sidste events før Main Event i dag. $1.500 No-Limit Hold'em eventet gav et af de største felter på dag 1a. $5.000 Pot-Limit Omaha Hi-Lo eventet startede også og formåede (som med mange andre events), at slå deltagerantallet fra 2010 WSOP.

Event #54: $1.000 No-Limit Hold'em

Dag 3 af det sidste $1.000 no-limit hold'em event i serien startede med 44 spillere, som skulle forsøge at nå final table. Team Pokerstars Pro, russiske Maxim Lykov startede som den dominerende chip leader da final table blev nået med 3,1 millioner med et godt forspring til nærmeste forfølger Sebastien Roy med 1,79 millioner.

Se hvordan final table blev nået på vores live blog.

Event #55: $50.000 Poker Player's Championship

Den 4. dag ved $50.000 Poker Player's Championship startede med 29 spillere skulle prøve at nå pengene og final table. Kun 16 spillere ville få betaling i dette event. Phil Hellmuth havde længe en af de lave stacks og det lignede længe at han ikke ville nå pengene.

Dette gjorde han dog da Robert Mizrachi blev slået ud som bubble boy.

Barry Greenstein, Michael Binger, Josh Arieh, Jeff Lisandro og Vladimir Shchemelev sluttede alle i pengene på dag 4. Efter afslutningen af 7 levels på 100 minutter var Minh Ly chip leader med 5,21 millioner med et solidt forspring ned til nærmeste forfølger Brian Rast med 2,6 millioner.

Phil Hellmuth er stadig med og har kæmpet sig tilbage til en stack på 2,24 millioner, hvilket er nok til en 5. plads.

Følg eventet på vores live blog.

Event #56: $1,500 No-Limit Hold'em

Det sidste $1.500 no-limit hold'em event ved 2011 World Series of Poker startede med et af de største feltet for en dag 1 i år. Der var hele 3389 spillere, som ville forsøge kræfter med hold em før Main Event. Førstepladsen i dette event vil vinde $777.928.

Efter 10 levels spil resterer 465 spillere tilbage. 342 af dem vil få penge ud af turneringen. Benjamin Volpe dominerede feltet det meste af dagen og endte som chip leader med 156.200. Med i turneringen er også Lars Bønding, Simon Ravnsbæk og Lars Brobak.

Følg de tre danskeres kamp på vores live blog.

Event #57: $5.000 Pot-Limit Omaha Hi-Lo Split

$5.000 Pot-Limit Omaha Hi-Lo startede med 352 spillere, som alle forsøger at nappe årets sidste Omaha armbånd. Felt på 352 er en betydelig forbedring i forhold til feltet på 284 i 2010.

Efter dag 1 var feltet reduceret til 189 spillere. Gary Bolden vil starte dag 2 som chip leader med 98.300, efterfulgt af Eric Crain med 96.500.

Følg eventet på vores live event blog.

Podcast

PokerNews Podcast er tilbage og kigget i dette afsnit tilbage på årets WSOP og snakker om Main Event, som vil starte imorgen. Jack Effel kom for at snakke om de forøgede felter i forhold til sidste år og for en snak om Main Event.

Lyt med her.

Dagens Video

Shawn Marion fra Dallas Mavericks vandt for nylig hans første NBA titel. I tirsdags spillede han med i $1.500 No-Limit Hold'em Eventet ved WSOP. Lynn Gilmartin fik en snak med om hans første titel, poker, samt meget mere.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories