WSOP 2018

$7.000 Garanteret Turnering Hos Rummy Royal Denne Måned

rummy royal

Vi havde så god respons sidste gang vi introducerede jer for online rummy turneringer, at besluttet gøre det igen. For dem som vil prøve noget andet så kan rummy være noget for dig og dine venner hos Rummy Royal, som har en ny spændende turnering sidste dag i måneden.

Rummy er et af de ældre kortspil i verden og er i massiv frembrud online. Det er skill game ligesom poker og mahjong og deler mange af de forskellige ligheder.

D. 31. juli klokken 21.00 vil de afholde en $7.000 garanteret rummy turnering med et buy-in på $7 og op til 4 rebuys. $7.000 garanteret lyder måske ikke af meget, men i rummy er felterne meget lavere end i poker, så dette event er et man bør spille!

Du kan endda kvalificere dig for i en række af micro stakes satellitter:

.000 Garanteret Turnering Hos Rummy Royal Denne Måned 101

Endnu en grund til at spille rummy er at du kan oprette dig hos Rummy Royal via PokerNews, hvor du kan få en 300% op til $600 bonus når du benytter bonuskoden “PKRNWS”. Så et indskud på $200 kan give dig $600 totalt mens du prøver kræfter i et nyt spil.

Hvad mener du?

More Stories