Everest Poker Annoncerer $125.000 EPIC Freeroll

EPIC

Everest Poker har annonceret en ny omgang af en af deres mest populære kampagner. Everest Poker International Cup (EPIC) blandet det bedste fra live og online poker. Det er gratis at deltage, præmiepuljen er stor og finalen er en luksustur til Spanien.

Intet At Tabe. $125.000 At Vinde!

EPIC er en række online freerolls, som kulminerer med en $75.000 live finale i Alicante, Spainen fra d. 9–11. september. Der er to direkte satellitter d. 1. og 29. august, hver med 10x$2500 pakker til live finalen. Du kan vinde adgang til disse satellitter via en række daglige undersatellitter eller ved at købe dig direkte ind med 25.000 Summit Points

Besøg EverestPoker

Everest Poker Annoncerer 5.000 EPIC Freeroll 101

Selvom det er en freeroll kan spillerne forvente en verdensklasse turnering. Thomas Kremser og hans hold fra TK Events vil organisere turneringen.

Besøg EverestPoker

Hver $2.500 pakke inkluderer et sæde til $75.000 (€50.000) EPIC Live Finale, rejse og hotelophold til Alicante og en invitation for 2 til EPIC Kick Off Party.

Du kan kvalificere dig gratis hos Everest Poker indtil slutningen af august. Hvis du ikke allerede har en konto hos Everest Poker, så bør du oprette dig via PokerNews. Udover at tilbyde en eksklusiv $700 bonus når du benytter bonuskoden "PNEWS700", så planlægger vi også at uddele en eksklusiv pakke til Everest Poker International Cup du ikke kan vinde andre steder.

Besøg EverestPoker

Hvad mener du?

More Stories