Over $50k Garanteret For blot $13 Denne Weekend Med PokerNews

PokerNews

Det er måske kedeligt ikke at være med i World Series of Poker Main Event, men en fordel ved ikke at være i Vegas på dette tidspunkt er at de online spil er bedre. I denne weekend har PokerNews over $50.000 garanteret for blot $13.

I denne weekend afholder vi to lowstakes-turneringer med store præmiepuljer, overlays og lave buy-ins. Og bedste af det hele - de er åben for alle.

PokerNews GIANT


Finder sted i aften klokken 2100 CET. PokerNews GIANT hos Poker770 ser ud til at få et af de største overlays i år. Turneringen har en garanteret præmiepulje på $30.000, men koster blot $2,20 at deltage i. For at den garanterede præmiepulje skal der laves i alt 15.000 rebuys. Mange har kvalificeret sig gratis, så vi forventer ikke mange rebuys.

For at deltage skal du have en Poker770 konto. Husk at benytte vores links og bonuskoden "PKRNEWSDK" når du opretter dig for at kunne deltage i PokerNews kampagner og en 200% op til €1.400 bonus.

PokerNews Main Event


hos PokerStars denne søndag klokken 20.00. PokerNews Main Event er en $11 freeze out med $20.000 added til præmiepuljen. Turneringen har ægte WSOP-struktur med en startstack på 30.000 og blinds startende fra 50-100.

Turneringen er åben for alle PokerStars spillere. Den eneste måde at deltage i turneringen er via passwordet, som bliver frigivet på tilfældige tidspunkter på vores World Series of Poker Main Event Live Blog.

Hvis du ikke har en PokerStars konto, så husk at oprette dig via PokerNews og benytte kampagnekoden “DANISHPOKERNEWS”. Ved at gøre dette vil du kunne deltage i fremtidige kampagner hos PokerNews samt få 100% op til $600 bonus.

Hvad mener du?

More Stories