888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Paddy Power Poker Løfter Sløret For Paddy's Green Card

Green Card

Det irske pokerrum Paddy Power Poker har lavet om på deres VIP system på iPoker netværket. Paddy’s Green Card er åben for nye og gamle kunder. Spillere der optjener 40.000 Paddy Points i en kalendermåned mellem d. 1. august og 31. oktober vil få et Green Card, som er gyldig i 3 måneder så længe de bibeholder deres spil.

Hvis du kan bibeholde dit spil i tre måneder får du:

  • 20% discount på alle bonusser i VIP storen
  • €/£50 free bet hos paddypower.com
  • Live event satellit billet hver måned til en værdi á $50
  • Adgang til en eksklusiv ugentlig $1.000 freeroll

Sidst men ikke mindst, hvis du kan optjene over 1.300 points i gennemsnit per dag i tre måneder vil du modtage en iPAD2.

Besøg Paddy Power Poker

Tidligere Full Tilt Black Card vil kunne få et Green Card hurtigere; når de i gennemsnit tjener 1.300 points i løbet af 7 dage vil de få det eksklusive kort og de goder der følger med.

“With all the turmoil that has been, we feel there has never been a better time to reward our own loyal VIP players with some extra perks and at the same time welcome any new customers who might be looking for a new home.”, said Paddy Power, Communications Manager for Paddy Power Poker. “We’ve made it especially easy for previous Full Tilt players who want to trade in their old Black Card for a shiny new Green Card – it’s just like everyone is saying, green is the new black!”

40.000 points på en måned svarer ca til $2.000 i rake og de gennemsnitlige 1.300 points per dag svarer til $65/dagen. Men du vil optjene en masse på vejen for at få dit Green Card. Indskudsbonussen hos Paddy Power Poker er blevet ændret til 200% op til $2.000. Hvis du optjener 40.000 points på en måned vil du ikke blot få frigivet $660 af din bonus, du vil også få $400 i penge fra C*A*S*H loyalitets-programmet.

Besøg Paddy Power Poker

Så Paddy Power Poker Green Card kan være et kort der betaler sig selv i bonusser og royalties samt en iPAD2. Husk at downloade Paddy Power Poker via PokerNews for at få det meste ud af de fremtidige kampagner vi har hos dem.

Hvad mener du?