888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerStars Tæller Ned Til 65 Milliarder Hænder

  • Oliver KnudsenOliver Knudsen
pokerstars

For blot fire måneder siden blev hånd nummer 60 milliard dealet hos PokerStars til den heldige vinder ‘Pogo650’ fra Isle of Man. For dette vandt han $102.090 og de andre involverede spillere i hånden vandt mellem $11.040 og $21.045.

PokerStars nærmer sig 100 milliarder. For at fejre dette bliver der uddelt præmier for milestenshænder hele vejen op til hånd nummmer 65 milliard. Hver million hånd er en ‘milesten hånd’, som giver præmier til vinderen samt alle andre ved bordet.

Besø PokerStars

For normale milestens-hænder vil hver spillet dealet i hånden få tildelt $50, plus $50 for hver VPP de har optjent i de forrige 50 hænder.

Den helt store hånd er nummer 65 milliard, som siden lover vil blive lige så lukrativ som hånd nummer 60 milliard.

Så nu er et godt tidspunkt til at spille hos PokerStars. Spil flere borde, længere sessions og spil evt limit hold’em og PLO for at forøge din VPP bonus. Husk at oprette dig hos PokerStars via PokerNews, for at få en 100% op til $600 bonus og for at kunne deltage i fremtidige kampagner. Husk at benytte bonuskoden “DANISHPOKERNEWS”.

Besøg PokerStars

Hvad mener du?