888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Ugen På PartyPoker: WPT Slovenien Er Begyndt

WPT Slovenia

I denne uge hos PartyPoker er der spænding før WPT Slovenien, samt Dominer Verden kampagnen, som kører nu.

WPT Slovenien

Det første stop nogensinde i Slovenien World Poker Tour er begyndt i Portoroz. PartyPoker teamet er spændte på at deltage, især Tony G, som rejse 10.000 km efter at han røg ud af WSOP Main Event for at spille i dette event:

“I wonder how many players have the true heart and commitment to make the trip after their Main Event bust out. I have been to this area before – a great place to chill, amazing scenery. I am even going to host a special dinner for those with the heart and commitment to travel 10,000 kilometres from a WSOP Main Event bust out to peaceful Slovenia.”

“I chose to go to Slovenia for the WPT for one very simple reason. I think the field will be weak and I am bringing some great players with me to carve up the field. Am I saying Slovenians are poor poker players? In fact, I am not – with its proximity to the Italian border this is an Italian tournament which means making the money here should be like taking candy from a baby.”

På PartyPoker Bloggen er der en gæsteoptræden af PokerNews skribent Barry Carter. Det viser sig at WPT Slovenien har en særlig betydning for ham, siden han friede for hans kone på ‘Port or Roses’ hvor turneringen afholdes.

Du kan læse mere og få WPT Slovenia opdateringer på PartyPoker Bloggen.

Dominer Verden Er Begyndt

Overtag verden denne sommer i en kampagne med sæder til freerolls, penge samt en førstepræmie på $100.000. Optjen blot 10 PartyPoints for at få tildelt en tilfældig by ud af 72 tilgængelige. Hver by har en præmie, som inkluderer freeroll-billetter og pengepræmier. Når du når alle fire byer fra et land (f.eks. England, som har Manchester, London, Liverpool og Newcastle) vil du få en landepræmie mellem $75-$1.500.

De store præmier kommer når du erobrer alle byer på et kontingent. Hvis du fx erobrer hele Asien får du $5.000 og Europa vil give dig $20.000. Den helt store præmie bliver tildelt spilleren, som erobrer alle byer og får verdensdominans - denne spiller vil vinde præmien på $100.000!

Ugen På PartyPoker: WPT Slovenien Er Begyndt 101

Denne kampagne finder sted mellem d. 8. juli og 31. august, så du har masser af tid til at erobre verden.

Den Bedste Bonus I Online Poker
PokerNews har den bedste PartyPoker bonus i verden, som du kan få stor fordel af både hvis du vil lave et indskud eller starte helt fra bunden.

Du kan få $50 gratis når du opretter dig hos PartyPoker via PokerNews, følg vores guide og benyt koden DK50Free. Du skal ikke lave noget indskud eller indtaste bankoplysninger. Men hvis du vil have en endnu større bonus kan du benytte vores $50 Gratis bonus sammen med vores eksklusive reload bonus, for at få $100 for et indskud på $50. Samtidig er clearingskravene meget nemmere hos PokerNews end nogen andre steder.

Med PokerNews får du den samme bonus for det halve indskud og næsten også halve clearingskrav.
Følg blot denne guide.

[LIST]
* Opret en ny Party $50 Gratis Konto, hvor du benytter koden DK50Free
* Vent til du modtager dine $25 før du gør andet.
* Optjen 200 Points For At Modtage De Sidste $25
* Lav et indskud på $50 Ved At Benytte Vores Eksklusive Reload Bonus Kode PNEWS50
* Optjen 150 Points For At Modtage Bonussen På $50.

Hvis du har nogen problemer med denne kampagne, så kontakt venligst vores Promo Support System.

Hvad mener du?