WSOP Dag 35: Hellmuth Stormer Frem I $50.000 Poker Player's Championship

Phil Hellmuth

På dag 35 ved 2011 World Series of Poker var det generel stilhed. Der blev ikke spillet mange events og det var samtidig helligdag i USA. Dog var det fuld gang i det store $1.000 No-Limit Hold'em event, som nåede i pengene og går i hastige skridt mod finalebordet. Samtidig blev dag 3 spillet ved $50.0000 Poker Player's Championship, hvor spillerne forsøgte at nå til dag 4 i forsøget på at vinde et af årets mest prestigefyldte armbånd.

Event #54: $1.000 No-Limit Hold'em

Det samlede felt der gik videre i weekenden kom til dag 2 ved $1.000 No-Limit Hold'em eventet. I alt var der 638 spillere tilbage, som skulle forsøge at nå i pengene. Allerede efter et level var feltet reduceret til 468 og dermed havde spillerne også nået pengene.

Ved afslutningen af dag 2 resterer 45 spillere tilbage, som skal spille for at nå final table. Anibal Andres vil føre feltet an med 799.000, skarpt forfulgt afStanislav Alekhin med 786.000.

Følg alt aktion fra eventet her live blog.

Event #55: $50.000 Poker Player's Championship

Dag 3 af $50.000 Poker Player's Championship startede med 74 spillere, som skulle forsøge at opbygge en solid stack for at nå final table. Ben Lamb startede dagen som chip leader, men da dagen var overstået havde verden endnu engang øjnene på Phil Hellmuth.

Feltet blbev betydeligt mindre i løbet af dagen. Nogle af dem, som røg ud i løbet af dagen er Carlos Mortensen, Bertrand Grospellier, Erick Lindgren, Chad Brown, Eugene Katchalov, Jennifer Harman og David Benyamine.

Gus Hansen var den første spiller til at nå over 1 million i chips, men faldt dog tilbage i løbet af dagen og sluttede med 774.000. Dagens store historie er dog igen Phil Hellmuth, som endnu engang er på jagt efter et armbånd. Han slutter dagen 5. bedst i chips med 1,17 millioner.

Find ud af hvordan det går Hellmuth og Gus på voresliveblog.

Dagens Video

WSOP ville ikke være det samme uden PokerStars Pro Humberto Brenes og hans lille haj. Lynn Gilmartin fik en snak med den farverige pro.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories