WSOP Main Event: Danskerduo Klar Til Dag 5

WSOP

I går ved World Series of Poker Main Event resterede 4 danskere tilbage i kampen om verdensmesterskabet.

Desværre for Jonas Klausen kunne han ikke kæmpe sig tilbage fra sin shortstack og nåede ikke i pengene. Morten "MortenVM" Mortensen nåede i pengene og lignede også en kandidat til start til dag 5, men måtte se sit slået ud på en 386. plads da han blev badbeatet af selveste Daniel Negreanu, da den canadiske pro kommer all-in med {q-}{q-} imod den unge danskers {k-}{k-} og rammer en {q-} på floppet.

Morten Mortensen fik $30.974 for hans placering, hvilket også er det beløb de to resterende danskere i feltet er sikret. Dog er der håb for et langt større cash med Main Event-debutanten Thomas Lyngvang Pedersens stack på 671.000, hvilket er nok til en placering i den bedste del af feltet.

Helt fremme er den danske Las Vegas-bosatte pro Lars Bønding, som sluttede dagen med 1.813.000 chips, hvilket placerer ham på en foreløbig 6. plads før starten af dag 5.

Følg danskernes kamp på vores live blog fra klokken 21.00 dansk tid.

More Stories

Relaterede turneringer

Relaterede spillere

Hvad mener du?