Betfair Poker Live Sæson 2, Sidste Chance For A Vinde En iPAD2

  • Oliver KnudsenOliver Knudsen
Betfair Poker Live

Den 2. sæson af Betfair Poker Live er blevet annonceret med datoer i Irland, Storbritannien, Spanien samt Tjekkiet. Strukturen og buy-ins er blevet ændret i år for at appellere til hobbyspillere, så man kan forvente en del løs action. I denne sæson kommer touren til Dublin, Costa Brava, London og Prag.

Kvalifikationen vil ske udelukkende på Betfair Poker, hvor der er satellitter for alle type af spillere, heriblandt freeroll-spillere. Spillere vil også kunne købe sig direkte ind i turene via deres Betfair kontoer.

Asko Heiskanen, Global Poker Marketing Manager udtalte:

“The Betfair Poker Live Tour has picked the perfect venue in Dublin to kick off the 2011 Betfair Poker LIVE! Tour. We have great poker, with a unique twist in the form of our eliminator structure and players will also be able to enjoy the magical city of Dublin, where we are hoping to play a round of golf or catch some of the Solheim Cup live!”

Besøg Betfair Poker

Betfair Poker Live:
Dato By Land

22-25. September Dublin Irland
11-13. November Costa Brava Spain
17-19. Februar London UK
April Prag Tjekkiet

PokerNews iPAD2 Summer Madness

Hvis Betfair Open live ikke var nok til at få dig overtalt til, at spille hos Betfair, hvad så med chancen for at vinde en af femten 16GB iPAD2s, vi har på højkant hos Betfair Poker i vores eksklusive kampagne?. Alle som opretter en ny konto hos Betfair mellem nu og frem til d. 31. august vil få muligheden for at kvalificere sig til vores fem freerolls i september, hvor der er splinternye iPad2s på højkant i hver.

Des flere poker player points du optjener, jo større freerolls vil du få adgang til. Hvis du fx optjener 100 poker player points vil du få adgang til den første freeroll d. 3. september, hvor der er én iPad2 i præmiepuljen. Hvis du derimod optjener 500 poker player points vil du kunne spille med i tre freerolls, hvor der i alt er 12 iPad2s på højkant.

Besøg vores iPAD2 Summer Madness Side for Mere Info.

For at deltage i denne eksklusive kampagne og få en $2.500 Første Indskudsbonus , skal du downloade Betfair Poker via PokerNews.

Hvis du har nogen problemer med denne kampagne, så kontakt venligst vores Promo Support System.

For denne kampagne gælder Betfair Pokers Regler & Vilkår. . Læs dem venligst før du deltager. [/SUB]

More Stories

Hvad mener du?