WSOP 2018

Kvalificer Dig Til PokerStars World Cup of Poker I Løbet Af VIP Mega Month

World Cup of Poker

Pokerer primært en enkeltmandssport, så når der kommer en chance for at repræsentere dig hjemland gælder det om at slå til. For 8. år i træk har PokerStars annonceret World Cup of Poker. I det årlige event deltager amatører og professionelle i kampen om penge og national ære. Final table finder sted live ved PCA i januar.

Du kan repræsentere dig hold som Målmand, Forsvar, Midtbane eller Angreb ved at kvalificere dig hos PokerStars. 1. del af satellitterne starter mellem d. 20.-21. august med buy-in ned til freerolls, 11$ og invitations-satellitter til TLB (Tournament Leader Board) spillere.

Hvis en spiller vinder en satellit vil de bliver rykket til del 2, hvor knockout-runderne begynder, hvor de 7 bedste hold vil komme videre til live finalen ved 2012 PokerStars Caribbean Adventure i januar

Besøg PokerStars

Kvalificer Dig I Løbet Af VIP Club Mega Måned

Kvalificer Dig Til PokerStars World Cup of Poker I Løbet Af VIP Mega Month 101

Husk at der i denne måned er PokerStars VIP Club Mega Måned. I hele august vil spillere have mulighed for at bevæge sig op af de forskellige VIP-levels med rekordfart med reducerede VIP-krav på 90%.

Så du kan blive Platinum Star VIP for blot 750 VPPs i august, i stedet for de 7.500, som normalt kræves. Man kan også blive Gold Star for 300 i stedet for 3.000 og Silver Star for blot 75 points i stedet for 750.

Hvis du opretter dig hosPokerStars via PokerNews, kan du ikke blot deltage i denne kampagne. Du kan også deltage i fremtidige kampagner vi har hos PokerStars (Hvor de har været value for flere hundredetusinde dollars de sidste par år) samt en 100% op til $600 på dit første indskud. Husk at benytte kampagnekoden "DANISHPOKERNEWS" når du opretter dig.

Besøg PokerStars

Hvad mener du?

More Stories