PokerNews $125.000 EPIC - Sidste Chance For Max Points

PokerNews $125.000 EPIC - Sidste Chance For Max Points 0001

Download Everest Poker for at spille med i en række eksklusive freerolls, hvor du kan ende med at vinde en pakke til Everest Poker International Cup (EPIC). Vinderen vil modtage en $2.500 til Everest EPIC finalen i Alicante, Spanien fra d. 9.-11. september

Tre liga-events er spillet - 5 resterer, i vores $125.000 EPIC League hos Everest Poker. Du kan stadig nå at vinde din plads o Everest International Poker Cup live finalen i Alicante, Spanien. Kun 50 spillere vil deltage i denne eksklusive turnering med en præmiepulje på $75.000.

I vores freerolls kan der kun vindes liga-points, som tæller på den samlede rangliste. Ranglisten tæller hver spiller 5 bedste resultater, så der er ingen grund til at give op pga en dårlig start i ligaen.

Hvert liga-event kræver et eksklusivt password for at deltage. Passwordet vil blive frigivet på voresEPIC side på dagen for turneringen.

EPIC League Events – 10 Summit Points
August 11, 16, 18, 23 (2000 CET)

EPIC League Event – 25 Summit Points (Ligapoints tæller dobbelt)
August 25 (2000 CET)

EPIC League Final – Top 50 League Rangliste Spillere
August 28 (2000 CET)

Besøg Everest Poker

Turneringerne kan findes under "private" i turneringslobbyen.

Top50 på ranglisten vil kvalificere sig til EPIC League Finalen d. 28. august 20.00 CET. Førstepræmien er en $2.500 EPIC pakke, som inkluderer $1.500 buy-in, $575 hotelophold og $425 til rejseomkostninger. De næste 15 spillere vil alle vinde billetter til at spille i en $25.000 turnering d. 29. august, hvor yderligere ti EPIC pakker kan vindes hos Everest Poker.

Der vil også være en 30.000 Summit Point bounty på Everest Pro Fabrice Soulier i ligafinalen, som kan benyttes i Everest Poker summit butikken.

For at spille med i denne serie, skal du bruge en Everest Poker konto. Husk at oprette dig via PokerNews for en $600 bonus på dit første indskud, når du benytter “PNEWS600”. Du kan også få en $700 bonus på dit første indskud ved at benytte koden “PNEWS700” . Denne kampagne er åben for at alle spillere hos Everest Poker.

´Besøg Everest Poker

Hvis du har nogen problemer med denne eller andre af vores kampagner, så kontakt venligst vores Promo Support System.

Hvad mener du?

More Stories