PokerStars VIP Mega Month - 90% Reduktion Af VIP Levels

PokerStars VIP

Der er ikke nogen tvivl om at PokerStars har det bedste VIP program på nettet (Bare spørg dem der har opnået SuperNova Elite). Hvis du er enig vil du nok blive glad den nye kampagne i august; VIP Club Mega Month. Du kan nå op igennem VIP systemet for blot 10% af de normale VPP krav.

Du kan nå Platinum Star VIP for blot 750 VPPs i august, i stedet for de normale 7.500, som er krævet. Du kan også nå Gold Star for 300 i stedet for 3.000 og Silver Star for 200 points i stedet for 2.000.

Der er to store fordele ved at nå højere VIP levels. Først og fremmest optjener du flere Frequent Player Points (FPPs). For at det andet, får du med et højere VIP-level adgang til flere ting i VIP butikken, hvor du bl.a. kan købe deres bonusser med større value FPPs for cash bonuses with greater value.

Besøg PokerStars

De 750 VPPs krævet for Platinum Star, som giver dig adgang til Platinum Butikken og en x 2.5 multiplier på dine FPPs, svarer til ca 1.500 hænder på $1/$2 no limit. Nemt opnået på én enkelt aften.

Udover Mega Month kampagnen vil der også være rabat på 50% på over 100 forskellige ting i VIP butikken - endnu mere value for dine FPPs.

PokerNews WCOOP Freerolls

Hvis du opretter dig hos PokerStars via PokerNews, kan du ikke blot deltage i denne kampagne, du kan også spille med om $22.500 i eksklusive WCOOP freerolls, hvor vi uddeler penge og tre sæder til $5.200 main event.

Alt du skal gøre for at spille med i vores tre WCOOP freerolls, er at optjene 150 VPPs mellem d. 1.-21. august. Dette vil ikke blot give dig adgang til alle vores tre freerolls, men vil næsten give dig Silver Star, halvvejs til Gold Star og lige under en kvart vej til Platinum Star.

****PokerNews WCOOP Freerolls****

Hvad mener du?

More Stories