Sidste PokerNews EPIC League Event - Dobbelt Points!

Sidste PokerNews EPIC League Event - Dobbelt Points! 0001

Blot ét event resterer i vores PokerNews $125.000 EPIC League, men du kan sagtens nå finalen. I det sidste events er der dobbelt points. Det sidste event finder sted d. 25. august klokken 2000 CET, hvor du kan vinde op til 100 ligapoints.

100 points er nok til at nå med i EPIC League Finalen d. 28. august klokken 2000 CET. Her vil top50 fra ligaen kæmpe om en $2.500 Everest Poker International Cup (EPIC) pakke, som inkluderer et $1.500 buy-in, $575 til ophold og $425 til rejseomkostninger. De næste 15 spillere vil vinde billetter til at spille med i en $25.000 satellit d. 29. august, hvor yderligere ti EPIC pakker kan vindes hos Everest Poker.

Det sidste ligaevent koster 25 Summit Points, at deltage i. Der kan kun vindes points til ligaen i denne turenring.

For at spille med i den sidste turnering, skal du bruge en Everest Poker konto. Husk at oprette dig via PokerNews for en $600 bonus på dit første indskud, når du benytter “PNEWS600”. Du kan også få en $700 bonus på dit første indskud ved at benytte koden “PNEWS700” . Denne kampagne er åben for at alle spillere hos Everest Poker.

****Besøg EPIC League Siden****

Hvis du har nogen spørgsmål til denne eller andre af vores kampagner, så kontakt venligst vores Promo Support System.

More Stories

Hvad mener du?