Ugen På PartyPoker: Mike Sexton Om WPT, Tony G Om November Nine

Mike Sexton

I denne uge hos PartyPoker, snakker Mike Sexton om den kommende 10. sæson af World Poker Tour, og Tony G snakker om November Nine.

Mike Sexton Ser Frem Til Sæson 10

I et indlæg på PartyPoker Bloggen, snakker PartyPoker ambassadør Mike Sexton om hvad han ser frem til ved den kommende sæson af World Poker Tour, hvor han vil medbringe alle Royal Flush til de tv-transmitterede events.

“We’re going back to Paris and are televising our WPT event in Vienna in the U.S. as well. The entire entourage including myself, Vince Van Patten, anchor Kimberly Lansing, Tony Dundst, the Royal Flush girls and the crew will be going overseas.The WPT had an impressive 35% increase in viewers in Season IX, and I look for things to be even better in Season X. The WPT is an expanding brand and growing globally with numerous non-televised WPT events scheduled in the U.S. as well as Europe.”

Læs mere om den kommende WPT på PartyPoker Bloggen.

Tony G Om November Nine

Der er sjældent et emne, som Tony ikke taler om, November Nine er ingen undtagelse:

"As for the November Nine I was looking at the betting and see that Martin Zasko – friend of my faithful German Shepherd is currently regarded as favourite. Did we think before that Zasko was a sure bet to get a bracelet?"

Ugen På PartyPoker: Mike Sexton Om WPT, Tony G Om November Nine 101

"Donnacha O’Dea’s son looks to be a good player (just wait in the coming years son you’ll be travelling around bum hunting in cash games – no son of mine!)."

"As for Phil Collins- poor lad, must have been getting this his whole life – sometimes I bet he just wishes people who live in a land of confusion like me had the invisible touch and would just go away. Does he know Chris Ferguson? Jesus he knows me and he knows I’m right, been talking to Jesus (I wish, where’s the Professor?) all my life."

Hold dig opdateret med Tony på PartyPoker Bloggen.

Den Bedste Bonus I Online Poker
PokerNews har den bedste PartyPoker bonus i verden, som du kan få stor fordel af både hvis du vil lave et indskud eller starte helt fra bunden.

Du kan få $50 gratis når du opretter dig hos PartyPoker via PokerNews, følg vores guide og benyt koden DK50Free. Du skal ikke lave noget indskud eller indtaste bankoplysninger. Men hvis du vil have en endnu større bonus kan du benytte vores $50 Gratis bonus sammen med vores eksklusive reload bonus, for at få $100 for et indskud på $50. Samtidig er clearingskravene meget nemmere hos PokerNews end nogen andre steder.

Med PokerNews får du den samme bonus for det halve indskud og næsten også halve clearingskrav.
Følg blot denne guide.

[LIST]
* Opret en ny Party $50 Gratis Konto, hvor du benytter koden DK50Free
* Vent til du modtager dine $25 før du gør andet.
* Optjen 200 Points For At Modtage De Sidste $25
* Lav et indskud på $50 Ved At Benytte Vores Eksklusive Reload Bonus Kode PNEWS50
* Optjen 150 Points For At Modtage Bonussen På $50.

Hvis du har nogen problemer med denne kampagne, så kontakt venligst vores Promo Support System.

Hvad mener du?

More Stories