888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Ugen På PartyPoker: Oktoberfest Freeroll Og Tony G Vil Redde En Ko

  • Oliver KnudsenOliver Knudsen
Oktoberfest

I denne uge hos PartyPoker, kan du kvalificere dig til Oktoberfest for blot et indskud og høre om Tony G's tur til Tyskland.

Oktoberfest Freeroll

Vi har allerede fortalt om de fantastiske pakker PartyPoker VIPs kan vinde til den legendariske tyske ølfestival, Oktoberfest. Nu er der endnu en måde at vinde en tur til festivallen.

Lav enten dit første indskud eller optjen 25 PartyPoints mellem d. 15. august og 15. september og du kan vinde din plads i en eksklusiv freeroll d. 18. september. Top2 vil vinde en pakke til Oktoberfest. Der vil også være en præmiepulje på $1000 til de resterende pladser.

Tony G Leder Efter En Ko

Tony G blev overvældet i denne uge da han hørte at koen Yvonne er blevet en stor stjerne i Tyskland efter den slap væk fra en gård. Jægere har fået tilladelse til at skyde koen, men Tony er blandt de mange, som vil forsøge at redde det stakkels dyr.

“As many of you know, I hate animal cruelty and have previously taken issue with Russian parasailing donkeys. It is said she has become like a deer sleeping during the day and grazing all night. Yvonne actually sounds very much like a poker player! What I love though is that those looking for Yvonne have brought in the George Clooney of bulls by the name of Ernst to try and tempt her back. Ernst is a fine specimen and top stud, just like Zasko’s owner. If any poker players want to join me I will go to Bavaria and search for Yvonne.”

Yvonne the Cow
Yvonne the Cow

“This all got me thinking of my search for the professor – where’s my money!? I couldn’t find him on the golf course and I don’t think he is roaming the woods of Bavaria. The professor didn’t run in front of a police car though. Would the Yvonne tactic work for him? Put a big stud of a buyer in a pen to lure him in – maybe the Tiger Woods of poker and a group of international investors will tempt him out of the woods? Who will they find first Yvonne or The Professor?”

Hold dig opdateret med Tony G på PartyPoker Bloggen.

Den Bedste Bonus I Online Poker
PokerNews har den bedste PartyPoker bonus i verden, som du kan få stor fordel af både hvis du vil lave et indskud eller starte helt fra bunden.

Du kan få $50 gratis når du opretter dig hos PartyPoker via PokerNews, følg vores guide og benyt koden DK50Free. Du skal ikke lave noget indskud eller indtaste bankoplysninger. Men hvis du vil have en endnu større bonus kan du benytte vores $50 Gratis bonus sammen med vores eksklusive reload bonus, for at få $100 for et indskud på $50. Samtidig er clearingskravene meget nemmere hos PokerNews end nogen andre steder.

Med PokerNews får du den samme bonus for det halve indskud og næsten også halve clearingskrav.
Følg blot denne guide.

[LIST]
* Opret en ny Party $50 Gratis Konto, hvor du benytter koden DK50Free
* Vent til du modtager dine $25 før du gør andet.
* Optjen 200 Points For At Modtage De Sidste $25
* Lav et indskud på $50 Ved At Benytte Vores Eksklusive Reload Bonus Kode PNEWS50
* Optjen 150 Points For At Modtage Bonussen På $50.

Hvis du har nogen problemer med denne kampagne, så kontakt venligst vores Promo Support System.

Hvad mener du?