WSOP 2018

$20.000 PokerStars Freerolls - 2 Dages Kvalifikation Tilbage

PokerStars

Optjen 150 VPPs inden d. 21. september hos PokerStars for, at kunne deltage i tre eksklusive freerolls med en samlet præmiepulje på $20.000

Sjældent går der en måned uden PokerNews og PokerStars sammen kan tilbyde vores spillere 5-cifret freeroll serie og denne måned er ingen undtagelse. Mange af vores tidligere kampagner fokuserede på at uddele billetter til million dollar turneringer til vore læsere, men denne gang belønner vi i stedet med iskolde kontanter.

PokerStars $20,000 Freeroll serie er eksklusivt til PokerNews og indebærer tre freerolls i september, hver med en større præmiepulje end den sidste. Hver freeroll udbetaler efter vanlig PokerStars udbetalingsstruktur:

Visit PokerStars

.000 PokerStars Freerolls - 2 Dages Kvalifikation Tilbage 101

PokerStars $20.000 Freeroll Series

Freeroll #1: $5,500
26. September, 19.30 dansk tid
TurneringsID#434772771

Freeroll #2: $6,500
28. September, 19.30 dansk tid
TurneringsID#434772772

Freeroll #3: $8,000
30. September, 19.30 Dansk tid
TurneringsID#434772773

Besøg PokerStars

For at spille i denne freeroll, skal du downloade PokerStars igennem PokerNews ved brug af marketings koden "POKERNEWS.COM". Nuværende spillere der har oprettet sig via PokerNews er også velkommen til at deltage.

For at spille med i freeroll #1, skal du optjene 25 VPPs. For at spille med i freeroll #2, skal du optjene 75 VPPs og for at spille med i freeoll #3, skal du optjene 150 VPPS, som fungerer som buy-in. Kvalifikationsperioden er fra d. 1. September til d. 21., og du er velkommen til at spille i alle tre, hvis du optjener 150 VPPs.

Billetterne vil blive e-mailet d. 23. September til kvalificeret spillere.

Gratis Billet Til Nye Brugere

Hvis du er ny hos PokerStars og tilmelder dig via PokerNews og indbetaler for første gang under kvalifikationsperioden, vil du automatisk modtage en billet til freeroll #1 - hvilket betyder, du ikke behøver at optjene en eneste VPP eller at du kan spille i alle tre freerolls for mindre.

download PokerStars for at få del i den sidste af en lang række eksklusive PokerStars freerolls i samarbejde med PokerNews. Glem samtidig ikke at du får 100 % op til $600 i bonus for din første indbetaling, ved brug af marketings koden “POKERNEWS.COM” og bonus koden “STARS600.”

Stadig ikke sikker? Spillere som allerede er tilmeldt PokerStars via PokerNews har allerede nydt godt af over $172.000 i eksklusive freeroll, som du med garanti ikke kan finde andre steder i år! Gå ikke længere glip af de gratis goder, og tilmeld dig PokerStars via Pokernews idag.

Besøg PokerStars

Hvad mener du?

More Stories