WSOP 2018

Danmark Godt Repræsenteret Ved Nattens Pokerstars-Borde

Danmark Godt Repræsenteret Ved Nattens Pokerstars-Borde 0001

Efter adskillige flotte live-events præstationer rundt omkring i verden de seneste par uger er det nu tilbage på den virtuelle filt, at de danske poker spillere igen gør sig repræsenteret.

Igen var det ved PokerStars 'The Big'-turneringer, at danskerne gjorde sig til. Ved 'The Big $22'-turneringen sikrede 'voodoopeople' sig en 2. plads ud af 2.502 spillere, hvilket kastede $6.773 af sig. Det svarede til næsten det sammen som nr. 1, som blot vandt $126 mere, da de inden HU havde lavet en deal.

Et helt andet sted på den virtuelle filt havde 2.263 smidt $55 dollars i endnu en 'The Big'-turnering. Ud af dem kæmpede to danskere sig frem til de fire sidste, men nåede dog heller ikke længere. 'k1955' fik $9.617 for sin 3. plads, mens en 4. plads boostede 'sparholt's rulle med $6.789.

Så en god høst på omkring 120.000 danske kroner til sammen for de tre danskere.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories