WSOP 2018

Endnu To Danske Finaleborde Under WCOOP

Endnu To Danske Finaleborde Under WCOOP 0001

Vi har tidligere kunne reportere om flotte danske præstationer under dette års WCOOP, og også i nat var der danske finalerepræsentanter på den virtuelle filt.

Ved Event #9 havde hele 11.741 spillere betalt et buy-in på $100+$9, og det gav en samlet præmiepulje på $1.174.100. Danske 'BANTEX' havde dagen forinden kvalificeret sig til netop denne turnering via en satellit, og den billet forstod danskeren at udnytte. Han eller hun endte nemlig på en flot 9. plads, hvilket kastede $7.396 af sig.

Et andet sted på den virtuelle filt havde et lidt mere beskedent antal af spillere betalt $200+$15 i en Fixed Limit HE-turnering. En dansker med et dog knapt så beskedent navn, nemlig 'Stjernskud', var blandt de 979 tilmeldte, og han eller hun endte med at nappe 4. pladsen og de $14.195 det gav. FL-turneringen stod i stjernernes tegn denne nat, da norske 'RiskStar' vandt turneringen, og dermed kunne booste sin bankroll med $35.244.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories