Dansk VM-vinder: 'Skrub-Sang Gav Mig Troen På Det!'

Dansk VM-vinder: 'Skrub-Sang Gav Mig Troen På Det!' 0001

Natten til tirsdag formåede århusianskeThomas 'Kallllle' Pedersen at lave den helt store bedrift - nemlig at vinde VM i online poker og dermed hive de næsten syv millioner danske kroner ($1.260.018) hjem, som sejren gav. Her et par dage efter bedriften, lykkedes det os at fange ham til et par kommentarer:

Er det gået op for dig at du har vundet VM i Online Poker og nu er 7 millioner kr. rigere?

- Nej, ikke helt endnu. Det er stadig meget surrealistisk!

Hvornår fik du følelsen af, at det var muligt at hive sejren hjem?

- Der blev sendt en skrub sang til mig på pokernet, som VIRKELIG var en skrub sang af den helt store kaliber. Første gang jeg spillede den, fik jeg det bedste setup man kan ønske sig: AA vs AK, hvor vi kommer ind med ALLE skillingerne og tager ned. Derfra gav det mig en dyb tro på muligheden for sejr!

Hvad skal pengene bruges til?

- Der har været så meget run på over det seneste døgn, at jeg slet ikke har nået at tænke over, hvad jeg skal bruge pengene på. Men et bud kunne være boligmarkedet, hvilket jeg finder stor interesse i.

Hvad kommer sejren til at betyde for din fremtidige pokerfærden?

Svært at se perspektivet i det, så kort tid efter sejr. Men jeg håber og tror, at denne bedrift har et ganske jævnt potentiale mht sponser/kontrakt etc.. Set fra et økonomisk perspektiv kan det betyde, at jeg rykker lidt op i taksterne cashgame wise.

.. Og lige præcis hvad det er for en skrub-sang, Thomas Pedersen omtaler, er der sikkert mange pokerentusiaster, der er interesseret i at vide, så her er den famøse sang som var med til at sikre dansk WCOOP Main Event-sejr:

Endnu engang ønskes Thomas Pedersen stort tillykke fra redaktionen på PokerNews Danmark!

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

*Billede tilhører pokernyhederne.com

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories