Rummy Royal Fejrer Fødselsdag Med $1.000 Lucky Dollar

  • Oliver KnudsenOliver Knudsen
rummy royal

Rummy Royal fejrer deres 4 års fødselsdag med en turning, hvor spillere kan vinde stort for blot én dollar.

Søndage klokken 20.00 CET, kan du spille med i Lucky Dollar, som had et $1 buy-in samt $1.000 garanteret. Trafikken i Rummy Royal turneringerne er stadig lave siden Rummy stadig er et nyt spil online, så overlay er næsten uundgåeligt

Du kan kvalificere dig gratis til turneringerne hver dag klokken 1500 CET i en satellit, som blot koster 10 Royal Star points.

Endnu en grund oprette sig how Rummy Royal via PokerNews, kan du drage fordel af en 300% op til $600, når du benytter bonuskoden “300PKRNWS.” Så et indskud på $200 kan i realiteten give dig $600 samlet når du prøver kræfter med et nyt spil.

More Stories

Hvad mener du?