AlexKP Hiver Kvart Million Hjem I Stor Søndagstour

AlexKP Hiver Kvart Million Hjem I Stor Søndagstour 0001

Der er altid garanti for masser af pokeraction, når ugen kommer til en ende og søndagen rammer. I går var der udover PokerStars’ sædvanlige Sunday Millions en ekstra søndagsturnering med et dobbelt så stort buy-in. Sunday 500 (250K GTD) var navnet, og her havde 712 deltagere hver betalt et buy-in på hele $530. Således gav det en samlet præmiepulje på $356.000.

Der var flere danske deltagere med i turneringen, men én bestemt havde fra turneringens start markeret sig helt fremme. Den for tiden brandvarme PLO-Highroller, Alexander ’AlexKP’ Petersen, endte efter fortrinlig poker heads-up mod engelske ’dean23price’. Her sluttede det desværre for danskeren, som til gengæld kunne glæde sig over de $46.280, hans andenplads gav – hvilket svarer til næsten en kvart million danske kroner.

Og mon ikke vi snart hører fra 'AlexKP' igen.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

* Billedet tilhører Mermaid Poker

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories