Dansker Fik Ny Chance – Og Tog Den

Dansker Fik Ny Chance – Og Tog Den 0001

Der var ikke meget succes set med danske briller ved de adskillige søndagsturneringer på PokerStars – lige indtil Sunday 2nd Chance ramte de sene nattetimer. Her kunne de spillere, som allerede havde bustet ved Sunday Million, på ny forsøge sig for samme pris. Således havde 1309 spillere betalt det obligatoriske buy-in på $215, hvilket gav en samlet præmiepulje på $261.800.

Denne pulje fik danske ’AB_illusive’ størst del i, da han besejrede brasilianske ’powerpokerBR’ heads-up kl. 06.49 i morges. Dette sikrede danskeren, også bedre kendt som Asger Boye, $45.186.68, og beviste dermed at søndagen sagtens kan reddes, selvom man buster i de store søndagsturneringer.

Og det er ikke Asger Boyes største sejr. I 2007 vandt han bl.a. Event #5 ved WCOOP, hvilket gav ham den pæne sum af $433.197.

Et andet sted på den virtuelle filt var det var også tæt på for to danskere ved Sunday Warm-Up. Her endte ’Solomolo’ og ’Frazz_Me’ lige nøjagtig uden for finalebordet, og modtog hver især $3.920.40 for deres 10. og 11. plads.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories