Danskerne Viste Flaget På PokerStars

Danskerne Viste Flaget På PokerStars 0001

Det er normalvis om søndagen, vi kan berette om flotte danske turneringsresultater, men i går tog især to danskere forskud på søndagsløjerne.

Endnu engang var scenen PokerStars' virtuelle borde, og her var ’Champen4700’ og ’RockogRul’ de store danske aktører. Sidstnævne havde sammen med 5.186 andre spillere betalt et buy-in på $27 i Saturday Eliminator-turneringen. ’RockogRul’ nåede hele vejen til top 4, hvor der blev lavet en 4-vejs-deal. Den fik danskeren klart mest ud af, da han modtog den anden største præmie, $11.104, for sin fjerde plads.

Et andet sted på den virtuelle filt prøvede ’Champen4700’ kræfter med re-buy- og add-on turneringen, Saturday Splash. Denne turnering havde et mere beskedent buy-in i form af $2.22, hvorfor deltagerantallet var hele 12.660. Derfor var det ekstra flot, da danskeren efter en 6-vejs-deal blev betalt $11.633 for sin tredjeplads, og dermed sikrede sig turneringen andenstørste pay-out.

Det bliver dermed spændende at følge, om danskerne kan fortsætte de flotte takter, når søndagens store turneringer rammer de danske computerskærme i aften.

Lige nu kan du på PokerStars få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

More Stories

Hvad mener du?