888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Se Dobbelt Denne Weekend I PokerStars Double Vision Sunday

PokerStars

Download PokerStars og have to ekstra chancer for success når PokerStars introducerer Double Vision Sunday

Der går sjældent en uge, hvor PokerStars ikke finder på en ny kampagne, som får spillere til at storme til deres computere for at forsøge på at opnå rigdom og berømmelse. Denne weekend er ikke anderledes, hvor PokerStars introducerer Double Vision Sunday.

Dobbelt Så Meget Action

PokerStars Sunday Warm-Up og Sunday Million er to af de bedste turneringer en spiller kan have en sejr fra på deres cv; samtidig tiltrækker begge turneringer en massiv præmiepulje, hvilket for det meste gør vinderne til millionærer. Denne kommende søndag d. 16. oktober er der dobbelt chance for at opnå hæder og vinde store præmier i Sunday Warm-Up eller Sunday Million eftersom PokerStars afholder ikke én, men TO af begge turneringer søndag!

Dobbelt Så Meget Garanteret

Man skulle tro, at PokerStars vil ændre på den garanterede præmiepulje når de skal afholde to samme dag. Dette er dog ikke tilfældet eftersom alle turneringer vil have den samme garanterede præmiepulje som normalt. Dette betyder at der vil være to Sunday Warm-Up events med $500.000 garanteret i hver samt to Sunday Million events med $1 million garanteret i begge.

Twice the Play

Den første Sunday Warm-Up og Sunday Million vil blive afholdt på deres normale tider klokken 17:00 CET og 20:30 respectively, mens bonusturneringen kører en halv time efter den normale. Dette betyder at spillerne har fire chancer for at tage del af de $3 millioner garanteret i denne weekends' Double Vision Sunday!

Normal Sunday Warm-Up: 17:00 CET
Bonus Double Vision Sunday Warm-Up ($500K GTD): 17:30 CET

Normal Sunday Million: 20:30 ET
Bonus Double Vision Sunday Million: 21:00 CET

Besøg PokerStars

Man skal være skør for ikke at tage del af den vilde aktion på søndag. Hvis man ikke allerede har en konto hos PokerStars, kan man oprette sig via PokerNews og modtage vores 100% op til $600 bonus på sit første indskud, når man benytter kampagnekoden "DANISHPOKERNEWS" og bonuskoden "STARS600".

Hvad mener du?