Tæt På: Sådan Tænkte Danmarksmesteren Ved Den Sidste Hånd!

Tæt På: Sådan Tænkte Danmarksmesteren Ved Den Sidste Hånd! 0001

Simon ’ministerborg’ Ravnsbæk vandt i lørdags DM i Poker, og den nykåret danmarksmester vandt på fornem vis efter et modigt call, som sikrede Ravnsbæk titlen og de 455.184 kroner, det gav. Se hånden her.

Vi har fanget danmarksmesteren et par dage efter til en snak om netop den hånd, og hvilke tanker, der fløj igennem hovedet. Og man fik hurtigt fornemmelsen af, at det ikke var få tanker, der florerede i Simon Ravnsbæk hoved.

- Det ville kræve minimum 10 tætskrevne sider at beskrive hvad der flyver igennem mit hoved i den sidste hånd. Men jeg vil prøve at koge det ned til noget overskueligt, der giver mening.

Det der primært undrede danmarksmesteren, var at han ikke kunne se Østbjerg skubbe med et es på hånden på det givne tidspunkt.

- Grunden til jeg mener, at han aldrig ville skubbe all in indover mit bet på river hvis han har et A, eller en K for den sags skyld, er baseret på informationer ud fra hvordan han tidligere har spillet. Han er trods alt ikke så tricky at han ville prøve at skubbe mig af en split pot, eller gå for fuld value, da det også rammer min range rigtig godt.

Med dette i overvejelserne udleder Ravnsbæk at den eneste mulige hånd, der har ham slået, vil være to konger på hånden. Herefter tager matematikken over og hiver beslutningen hjem.

- Grunden til at jeg tænker så længe over min beslutning, skyldes en overvejelse af hvor stor en procentdel af gangene jeg rent faktisk vinder, hvis jeg betaler hans shove, kontra hvor ofte jeg vinder hvis jeg folder og spiller videre med mine resterende ca. 650k mod hans 1,5mil. Derfor stor ros til ham, da jeg føler mig "nødsaget" til at betale, selvom jeg var ret sikker på jeg havde den bedste hånd.

En mesterlig beslutning af danmarksmesteren, som allerede har lidt planer til, hvad pengene skal bruges til.

- De fleste af pengene bliver nok smidt efter en renovering af et gammelt hus, som vi forhåbentlig snart kan flytte ind i.

Endnu engang et stort tillykke til Simon Ravnsbæk her fra redaktionen!

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories