To Danskere Tæt På Ved Sunday Million

To Danskere Tæt På Ved Sunday Million 0001

Hver søndag har alle spillere ved PokerStars muligheden for at få fingre i de store præmiesummer ved den ugentlige Sunday Million. Således var det også i går, hvor hele 6.494 spillere hver havde betalt et buy-in på de obligatoriske $200+$15, hvilket gav en samlet præmiepulje på hele $1.298.800.

Der var derfor muligheder for en dansk millionær denne søndag, da hele to danskere havde spillet sig frem til top 10. Men bedste plads forblev dog en 8. plads. Denne tilfaldt ’ishiguro_’, som kunne booste sin bankroll med $15.585. Den anden dansker, ’kagemandnr1’, endte på 10. pladsen og kunne dermed øge sit kagebudget med yderligere $7.273.

Det blev en nordmand, der rendte med sejren. Det skete efter næsten 12 timers poker, da 'StuU_0905' heads-up besejrede canadiske ’MeatPounder’. Dermed blev hele $197.551 sendt afsted til nabolandet.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories