888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Ugen På PartyPoker: PokerFest Starter & Tony G Ved Caesars Cup

  • Oliver KnudsenOliver Knudsen
Ugen På PartyPoker: PokerFest Starter & Tony G Ved Caesars Cup 0001

I denne uge hos PartyPoker kan du læse om starten af den førte PokerFest, hvordan du kan kvalificere dig til World Poker Tour, samt det seneste nye fra Tony G’s blog, hvor han diskuterer at møde Phil Hellmuth med hans Team America ved Caesars Cup

PartyPoker PokerFest Kicks Off With a Bang

Det første event ved Party Poker PokerFest blev spillet med et massivt felt på 1657 spillere, som skabte en præmiepulje på $331.400 i $215 $300K Guaranteed åbningseventet.
Vinderen blev ”Kaeresen, som fik $64.623 for 1. pladsen. Tre andre PokerFest events blev også spillet i dag og det ser ud til at blive en af de turneringsserier man bare skal spille med..

Ved PokerFest er der 47 championships events, som bliver spillet over 2 uger fra d. 23. oktober til 6. november. Der er massive $3 millioner garanteret på højkant i løbet af PokerFest og det ser allerede ud til nu, at blive en af de faste turneringsserier på kalenderen.

  • $3.000.000 garanteret præmiepulje
  • 47 events
  • Dato: 23. oktober – 6. november
  • $1.000.000 garanteret Main Event d. 6. november
  • Kvalificer dig fra $1nu

Satellitter til mange PokerFest events kører nu hos PartyPoker. Du kan spille satellitter helt ned til $1 med chance for at vende det til en del af en $1 million dollar præmiepulje i PokerFest Main Event d. 6. november!

Se Tony G’s Blog, hvor du kan se en video af ham, som snakker om PartyPoker PokerFest, hvor han siger “47 events, $3 Million up for grabs, see if you can take some of that money away. Anything you win you will be stealing from me!”

Tony G Ved Caesars Cup

2011 Caesars Cup blev for nyligt spillet, hvor Tony G var en del af Team Europe, som var oppe imod Team America. Før det hele startede havde Tony G et par ord at sige til kaptajnen af Team America, Phil Hellmuth:

I am going to tilt the hell out of America’s captain Phil Hellmuth – he’ll want to avoid me like the plague… The Americans are drawing their pensions, half of their first choices couldn’t even leave their retirement homes to travel. Jason Mercier? Heard he is lucky, I prefer Isabelle Mercier? Daniel Negreanu – nippy Chihuahua, he’ll whine more about being homesick when I have finished with him. Johnny Chan, I prefer Jackie Chan – rush hour – time to get on your bike Johnny. Ben Lamb…to the slaughter! They are all lambs and Ben will be silenced.

Mens Tony G som altid var fyldt med selvtillid før turneringen, var det dog Team America, som endte med at vinde turneringen. Regn kraftigt med, at Tony G vil have sin mening om det på sin blog i løbet af ugen.

En gennemgang af Caesars Cup kan findes her hos PokerNews, mens du kan læse mere om Tony Gs udtalelser før eventet på Tony G’s Blog.

Bliv World Poker Tour Mester

Satellitter kører nu til WPT Amneville. Du kan vinde en pakke med $5.000 buy-in til Main Event, $1.100 i lommepenge, hotelophold og PartyPokers verdenskendte gæstfrihed. Turneringen starter d. 1. november, så du skal til at vinde din pakke nu.

Blot få uger efter Amneville vil spillere fra hele verden flokkes til Tjekkiet for at spille WPT Bohemia, som starter d. 18. november. Eventet koster $2.150 at deltage i, så den kommer til at tiltrække en masse forskellige spillere. Du kan vinde en $3.000 pakke til turneringen hos PartyPoker.

Årets sidste World Poker Tour bliver WPT Prag, som vil løbe af stablen d. 1. december. Der er stadig rigeligt med tid til, at gå ind på PartyPoker og vinde en $7.500 pakke til Main Event, som også indeholder hotelophold og $1.300 i lommepenge.

Med WPT Amneville lige om hjørnet WPT Bohemia lige efter det og WPT Prag som årets sidste stop på World Poker Tour, så husk at gå ind på PartyPoker og giv drømmen om WPT-mester et skud!

Den Bedste Bonus I Online Poker
PokerNews har den bedste PartyPoker bonus i verden, som du kan få stor fordel af både hvis du vil lave et indskud eller starte helt fra bunden.

Du kan få $50 gratis når du opretter dig hos PartyPoker via PokerNews, følg vores guide og benyt koden DK50Free. Du skal ikke lave noget indskud eller indtaste bankoplysninger. Men hvis du vil have en endnu større bonus kan du benytte vores $50 Gratis bonus sammen med vores eksklusive reload bonus, for at få $100 for et indskud på $50. Samtidig er clearingskravene meget nemmere hos PokerNews end nogen andre steder.

Med PokerNews får du den samme bonus for det halve indskud og næsten også halve clearingskrav.
Følg blot denne guide.

Hvis du har nogen problemer med denne kampagne, så kontakt venligst vores Promo Support System.

Relaterede turneringer

Relaterede spillere

Hvad mener du?