888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vind Hurtigt Hos PokerStars I De Nye Time Tourneys

PokerStars Time Tourney

Download PokerStars og blev blandt de første til at prøve de nye turneringer kaldet Time Tourneys!

Spil Hurtigt, Afslut Hurtigt, Vind Hurtigt

For at tilføje spændning til et standard poker format, har PokerStars introduceret en ny innovativ form kaldet Time Tourney.

I Time Tourneys, spiller man ikke indtil én spiller har alle chips. Man spiller i en begrænset tidsperiode. Når tiden er færdig slutter turneringen og hele præmiepuljen er splittet blandt de resterende spillere baseret på hver enkelt spillers stack.

Det nye turneringsformat er tilgængelige i en række forskellige buy-ins, startende ved $1. Turneringerne er også tilgængelige i en række forskellige antal længer. Hvor det korteste varer 15 minutter og maximum varer op til 180 minutter.

Time Tourneys kan findes i PokerStars lobbyen og har et unikt stopur ikon, så man kan se forskel på dem og almindelige turneringer.

Team PokerStars Pro Betrand "ElkY" Grospellier er kendt for at dominere i almindelige turneringer og selv han er spændt på det nyt format. “Time Tourneys are going to be so much fun. I often want to play a tournament but don’t have hours to spare, so these are just perfect. I think Time Tourneys are also going to be intense, because as the clock ticks down there’s going to be even more action. I can’t wait to get playing them!”

Besøg PokerStars

Få En Gratis Time Tourney Billet

PokerStars ved at dette er et helt nyt og spændende format og vil derfor have flest mulige spillere til at prøve at spille Time Tourney. Derfor uddeler de gratis time tourney billetter.

En gratis turneringsbillet har en værdi á $5,50 og vil blive uddelt til alle, som laver et indskud på $30 eller mere mellem nu og d. 28. oktober, hvor de benytter sig af bonuskoden "TIME." Spillere skal bruge billetten til at spille en Time Tourney før 23:59 EDT d. 28. oktober.

Time Tourney Bliver En Lørdagsturnering

PokerStars fejrer lanceringen af Time Tourney med turneringen Saturday Countdown, som bliver en af deres lørdagsturneringer. Saturday Countdown er en to timer lang Time Tourney med et buy-in på $20+$2 og $10.000 garanteret. Eventet kører hver uge klokken 1800 CET med start d. 22. oktober. PokerNews giver dig en god grund til at prøve at spille med via vores PokerNews Countdown Satellit.

Satellitten bliver spillet fredag d. 28. oktober klokken 20.00 CET og vil have 100x$22 Saturday Countdown billetter garanteret i præmiepuljen. Turneringen koster $2 + 0,20 at deltage i og er åben for alle spillere hos PokerStars.

Spillere skal blot bruge passwordet “POKERNEWS,” for at deltage i turneringen.

PokerNews Saturday Countdown Satellit

  • Buy-in: $2+0,20
  • Præmier: 100 $22 Saturday Countdown billetter
  • Dato: Fredag d. 28. oktober
  • Tid: 20.00 CET
  • Password: POKERNEWS

Hvis du vil prøve de nye Time Tourneys, men du ikke har en konto, så husk at oprette dig hos PokerStars via PokerNews og få en 100% op til $600 bonus på dit første indskud når du benytter kampagnekoden "DANISHPOKERNEWS" og bonuskoden "STARS600."

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories