WSOPE Main Event Dag 2011: Lari Sihvo Topper Dag 1b

Lari Sihvo

Da det blev besluttet at rykke World Series of Poker Europe fra London til Cannes, var der en blandet respons. Deltagerantallet ville blive afgørende for at se om det blev til et nederlag for arrangørerne at rykke turneringen. Ved enden af dag 1b i søndags talte numrene for sig selv.. Cannes er det rette hjemsted for WSOPE!

I søndags stillede 283 spillere op, hvilket gav et samlet felt på 593 spillere ved 2011 WSOPE Main Event.

Den finske pro Lari Sihvo sluttede dagen i top med en stack på 144.725. Han var efterfulgt af Tommy Vedes (142.775), Alex Kostritsyn (126.200), Antonio Palma (125.000) og Constant Rijkenberg (121.500).

Lørdag vandt Michael “The Grinder” Mizrachi hans andet WSOP bracelet i Event #5. Mizrachi's Main Event gik ikke så godt og han bustede tidligt på dagen og efterlod familiens Main Event skæbne i hænderne på hans bror Robert Mizrachi, som også ejer et WSOP bracelet. Robert gjorde det godt da han indtog et chip lead for turneringen på et bord, som havde selskab af Dominik Nitsche, Sorel Mizzi, Bryan Devonshire og Sandra Najouks sad. Imens Mizrachi kæmpede sig til toppen blev Viktor Blom, Marvin Rettenmaier, Steve Billirakis, Dan Kelly, Bertrand "ElkY" Grospellier and Sam Trickett elimineret.

Ved spisepausen var føringen overtaget af Bruno Benveniste. Benveniste, som cashede i Event #1, hvor han sluttede på en 10. plads fik slået James Mitchell ud af Main Event, hvilket gav ham føringen. Filippo Candio, Tommy Vedes, McLean Karr og Robert Mizrachi var alle lige i hælene på ham. I den anden ende var der mandefald, hvilket betød exit til bl.a. November Niner Matt Giannetti, tidligere WSOPE Main Event runner-up John Tabatabai, Andrew Feldman, Sorel Mizzi, Jonathan Duhamel og Daniel Negreanu.

Du kan følge de 333 spillere på dag 2 på vores PokerNews Live Blog.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories