WSOPE Main Event: Rijkenberg I Top Efter Dag 2

Constant Rijkenberg

Mandag var dag 2 af World Series of Poker Europe Main Event, hvor de overlevende fra dag 1a og 1b skulle kæmpe om at komme videre til dag 3. Da de 328 spillere var skåret ned til 110 omkring midnat var det med Constant Rijkenberg i toppen med en stack på 462.800 chips.

Med det niveau det blev vist mandag får Rijkenberg en hård opgave når han skal forsvare sine chips ved dag 3. Jamie Rosen formåede ikke at gøre det på dag 2, selvom han kom med den største stack. Efter kort tid var hans stack på 162.700 chips helt væk. Tommy Vedes, som startede dagen med 3. flest chips havde fødselsdag. Det blev dog ikke den fødselsdag han havde håbet på da han allerede på level 1 mistede omkring 75 procent af sin stack, hvilket han aldrig kom tilbage fra og røg lidt senere.

Faldet af de store stacks gjorde plads til nogle nye. Blandt dem var Rifat Palevic, som dominerede et bord bestående af Jake Cody, Yevgeniy Timoshenko, 2011 November Niner Sam Holden og Johnny Chan. Med en stack der starede på 100.000 da dagen startede formåede Palevic at kæmpe sig op til en stack på over en halv million før spisepausen. Vadim Ifergan tog dog en stor del af stacken, hvilket blev forværret af et stort antal clashes med Hoyt Corkins, hvilket gjorde at Palevic røg ned i 353.500 da dagen var ovre, hvilket stadigvæk placerer ham i toppen.

Andre med en god dag 2 var Victor Ramdin (156,900), Chris Moorman (167,800), Hoyt Corkins (429.900) og selvfølgeligt Erik Seidel (297.900). Et stykke længere nede på listen blandt de overlevende er Patrik Antonius, Robert Mizrachi, Freddy Deeb, John Duthie og Tony G.

Det er værd at nævne Jake Cody i denne turnering. Cody har allerede et armbånd fra denne sommer og er en af de få til at vinde "Triple Crown". Cody spillede sit bedre efter spisepausen og kunne tage 323.200 chips i hans pose da dagen var slut. Cody har haft to forrygende år og et stort resultat ved WSOPE Main Event kunne endnu engang fastslå at han er en af de farligeste spillere pt.

Det er også værd at nævne de tre kvinder, som er tilbage i turneringen. Melanie Weisner havde en sløv grindende dag med en lav startstack, hvilket hun dog fik omdannet til 118.600 chips. som er tæt på average. Liv Boeree gør det bedre med 202.300 mens France's Rebecca Selvin skrabede 108.100 chips sammen tirsdag.

I løbet af dagen måtte vi sige farvel store navne som Leo Margets, Antonin Teisseire, Peter Jetten, Scotty Nguyen, Johnny Chan, Bruno Fitoussi, og David "Devilfish" Ulliott.

Husk at du kan følge dag 3 på vores PokerNews Live Blog.

More Stories

Other Stories