Daniel 'MrSmits' Bertelsen Bedste Dansker I Oktober

Daniel 'MrSmits' Bertelsen Bedste Dansker I Oktober 0001

Oktober måned er kommet til en ende og månedsregnskaberne er gjort op på highstakesdb. På den internationale scene blev det canadiske Phil 'takechip' D'Auteui, som blev den helt store vinder med en profit på hele $855.000, skarpt forfulgt af Ilari 'Ilari FIN' Sahamies, som endte i + $762.000. De to high-stakes spillere var de helt store vindere i oktober måned og havde således langt ned til ChaoRen160 på 3. pladsen, som endte i + $299.000.

På den danske scene blev Daniel ’MrSmits’ Bertelsen bedste dansker. Efter i alt 2.470 spillede hænder endte danskeren plus på 50.140 dollars, hvilket sikrede en 38. plads på den samlede rangliste. Lige i hælene på Daniel Bertelsen var onlie-verdensmesteren, Thomas ’Kalle’ Pedersen, som med en profit på $46.422, beviser at han kan andet end at spille turneringspoker.

I den anden ende af den danske tabel finder vi Alexander ’AlexKP’ Petersen, som i alt har tabt $101.501 i oktober måned.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

More Stories

Hvad mener du?