DM-Vinder Boltrede Sig På Sin Virtuelle Hjemmebane

DM-Vinder Boltrede Sig På Sin Virtuelle Hjemmebane 0001

Udover sin flotte DM-sejr i år har Simon Ravnsbæk også en gevinst på hele $200.000 ved Party Pokers Monthly Million sidste år på sit CV. Og det var på selvsamme netværk, at danskeren i går aftes så endnu flere dollars rulle ind på sin konto.

Denne gang var scenen ’$200K Guaranteed Sunday’, hvor 1.219 spillere havde betalt det obligatoriske buy-in på $215, hvorfor selve præmiepuljen endte i $243.800.

Danmarksmesteren, med nicket ’Spewtardish’, nåede hele vejen til finalebordet, men måtte dog trække sig med 4 spillere tilbage. Ravnsbæk blev betalt $14.018 for sine gebærdelser, imens ’Svetyun’ tog sig af sejren til $40.227.

Husk, at der på PartyPoker er $50 bonus UDEN noget INDSKUD for nye spillere + 50$ RELOAD Bonus

* Billede tilhører ekstrabladet.dk

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories