FCK-Fan Cashede Søndagens Største Turneringscheck

FCK-Fan Cashede Søndagens Største Turneringscheck 0001

Vi har tidligere kunne berette om store succeser ved PokerStars ’The Bigger’-turneringer, og i går var ingen undtagelse.

Danske ’Thomas_FCK’ havde sammen med 5.806 andre spillere lagt $55 i ’The Bigger $55’, der havde en garanteret præmiepulje på $200K, som dog blev sprængt grundet det store deltagerantal. Dermed var der mange penge at spille om, da den ukendte dansker 11 timer senere skulle spille heads-up mod canadiske ’inheritance’.

Men med udsigt til over 200.000 danske kroner til førstepladsen, måtte danskeren dog ’nøjes’ med 2. pladsen til $33.390. Med dagens kurs svarer det til 185.684 danske kroner, hvilket dermed giver en fornuftig tilbagebetaling for de 300 kr., ’Thomas_FCK’ havde lagt i turneringen.

Canadiske ’inheritance’ blev betalt $45.008 for sin turneringssejr.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories