iPoker: 'AlexKP' Kickstarter November Måned Med + 446K!

  • David Mørk NielsenDavid Mørk Nielsen
iPoker: 'AlexKP' Kickstarter November Måned Med + 446K! 0001

Alexander 'AlexKP' Petersen blev den helt store taber i november måned med et tab på over $100.000 på PokerStars. Måske netop af den årsag valgte den unge dansker at starter november måned på iPoker-netværket, og dette må siges at have været en profitabel beslutning.

Allerede den 2. november postede 'AlexKP' sin månedsgraf på PokerNet, og denne viste et svimlende overskud efter månedens to første dage. Hele $82.433 - svarende til 446.000 danske kroner - har danskeren spillet ind på sin iPoker-konto, og har dermed næsten allerede spillet oktober månedens cash-tab ind.

Det var især gårsdagen session på iPokers $25/$50-borde, at danskeren hev overskuddet hjem. Her formåede 'AlexKP' at forvandle sine $5.000 til over $68.000 mod én og samme spiller.

Husk, at du lige nu på Titan Poker kan få en eksklusiv 200% indskudsbonus op til $2000 ved at tilmelde dig via PokerNews!

More Stories

Hvad mener du?