’Kallllle’ Spillede Sig I Nat Til Bahamas

’Kallllle’ Spillede Sig I Nat Til Bahamas 0001

Træerne vokser ikke ind i hilmen, forlyder et gammel dansk ordsprog. Dette ordsprog må dog siges ikke at være gældende for Thomas ’Kallllle’ Pedersen, som siden sin VM-sejr i online poker har fortsat de flotte takter. Første med yderst profitable tal ved de høje PLO-takster på PokerStars, og i nat vandt han yderligere en billet til PCA på Bahamas.

KLONK!!! 1 x PCA package :-)”, skrev han i nat på facebook kort efter at anden pladsen ved den $320 dyrere rebuy og add-on PCA-satelit kom i hus. 50 spillere havde tilmeldt sig turneringen, og det var udlovet pakker til top 2. Danske Frederik Brink Jensen endte på en 8. plads, men hans kommentar på ’Kallllle’s status, kunne godt bevidne om at Brink også har tænkt sig at joine verdensmesteren: ”Lækkert du nappede den!! Ses derovre!!

PCA Bahamas spilles fra d. 7. – 14. januar, og Maint Event har et buy-in på $10.300.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

*Billede tilhører pokernyhederne.com

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories