888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Lige Ved Og Næsten For Danskerne Lørdag

Lige Ved Og Næsten For Danskerne Lørdag 0001

Selvom de store turneringsresultater udeblev i går (lørdag), var der stadig flere danskere, der gik hjem med ekstra penge til julegaverne.

Endnu engang var scenen PokerStars virtuelle borde, og her ramte danske Mikael ’fuddebuf’ Viuff Hansen finalebordet ved den $320 dyre NLHE turnering, som husede 535 spillere. Med 4 spillere tilbage måtte danskeren desværre sige farvel og tak, men kunne samtidig glæde sig over en check på $12.840.

Et andet sted på den virtuelle filt havde danske ’s2kholm’ betalt sig ind for et lidt mere beskedent beløb. Men danskeren fik næsten ligeså god tilbagebetaling for sine $33 i Saturday Speedway, hvor en 3. plads ud af 2.620 spillere, gav den runde sum af $10.000. Dette var turneringens største gevinst, da danskeren kort forinden havde indgået en - set i bakspejlet - meget fordelagtigt tre-vejs-deal.

Men man behøves slet ikke betale noget buy-in for at vinde penge på PokerStars. Dette beviste danske ’celtik112’ i den månedelige $100.000 freeroll for pokerspillere med kundeniveau på GoldStars eller over. Det endte med en 3. plads til en værdi af $6.000.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

Hvad mener du?