Nedtur: Dansker Uheldig Ved Sunday Million Finale

Nedtur: Dansker Uheldig Ved Sunday Million Finale 0001

Når man har spillet sig hele vejen til finalebordet ved Sunday Million foran et felt på hele 6.609 spillere, og har udsigt til 1. præmien på $201.049, og dermed øjner chancen for at blive millionær, så er det ekstra ærgerligt, når ens raketter bliver skudt ned af et par ondsindede damer.

Denne skæbne måtte danske ’Frqen’ dog lide, da han eller hun kom all-in pre-flop med sine ellers nydelige {a-Clubs}{a-Diamonds} mod brasilianske 'Robert Chiro's {q-Spades}{q-Clubs} ved det luksuriøse finalebord, men en dame allerede på floppet knuste ’Frqen’s millionærdrøm, og således blev den anonyme danske sendt på railen med $10.243 i lommen.

Og minsandten om det ikke blev brasilianske 'Robert Chiro', som endte med at vinde hele turneringen.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories