Sunday Million Runner-Up Sikrer Ny 2. Plads I Sunday 500

Sunday Million Runner-Up Sikrer Ny 2. Plads I Sunday 500 0001

I sidste måned spillede danske ’pececada’ sig hele vejen til heads-up i den store Sunday Million. Det blev dog ikke til en sejr, men danskeren kunne hive hele $126.101 hjem for sin præstation, og i nat var den selvsamme dansker tæt på at gå hele vejen i en ny stor søndagsturnering.

Det var denne gang i varianten Sunday 500 at danskeren endnu engang spillede sig hele vejen til heads-up. 780 spillere havde han eller hun passeret på sin vej, og til sidst stod kun én spiller i vejen for den store sejr. Men canadiske ’Zackattak13’ var ikke til at rokke ud af stedet og endnu gang måtte den anonyme dansker ’nøjes’ med en 2. plads.

Søndagsrenseren, ’pececada’, blev betalt $50.830 for sin 2. plads, imens turneringens canadiske vinder fik $70.830.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

More Stories

Hvad mener du?