Wrang Vinder 315.720 Kr. Takket Være Visdomstand

Wrang Vinder 315.720 Kr. Takket Være Visdomstand 0001

Tirsdag aften kl. 23.00 kan man for et buy-in på $1.000+$50 spille med i Super Tuesday på PokerStars, som normalt ikke huser mange danske deltagere på grund af det sene starttidspunkt. Det var heller ikke tilfældet denne tirsdag nat, men det afholdte ikke danske Jannick Wrang fra deltage i løjerne.

393 spillere var med fra start, og da der var to mand tilbage var det stadig med dansk deltagelse i form af Jannick 'EDWARDHOPPER' Wrang. Det lykkedes dog ikke Wrang at besejre russiske 'Finspb812', og han måtte dermed tage sig til takke med 2. pladsen og $56.985.

Men havde det ikke været for danskerens visdomstand, havde der slet ikke været nogen gevinst til danskeren denne aften, som samtidig understreger det absurde faktum, at han for 6. gang må nøjes med en 2. plads:

-Overspiller min JJ pænt meget, men modstanderen er helt væk postflop så føler mig godt inde. Jeg tager de $56.985 og trøster mig med dem og min sjette 2 plads i streg. Og så lige en tak til min visdomstand som er skyld i at jeg spiller så sent, uden dig var jeg sgu gået tidligt i seng. Og tak for støtten. GG og godnat, fortæller Wrang til Pokernet.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

* Billede tilhører mermaidgaming.org

More Stories

Hvad mener du?