888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Dansker Ramte Finalebordet Ved PokerStars’ Rekord-Turnering

Dansker Ramte Finalebordet Ved PokerStars’ Rekord-Turnering 0001

Hele 200.000 spillere var tilmeldt PokerStars’ Verdensrekord-turnering, hvor buy-in var en sølle dollar. Det tog lidt over 7 timer at afvikle den rekordstore turnering, og det var med dansk islæt på finalebordet.

Med syv spillere tilbage sad danske 'Bjoornkjaer' stadig med, men de store blinds tvang den ukendte dansker ud i et pre-flop all-in med {q-Diamonds}{6-Spades}, som dog havde fair chancer mod ’RaZorFaZor’s {2-Spades}{9-Diamonds}. Én 9’er på floppet slukkede desværre det danske håb, som stadig kunne glæde sig over en gevinst på $5.250 for sin dollar.

Med tre spillere tilbage blev der indgået en tre-vejs-deal, og det endte med at russiske ’sokoluk1991’ nappede sejren foran estiske ’Kaitz20’, som udover den rekordslående præstation, samtidig kunne glæde sig over $40.258 i præmie.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories