Gå Ikke Glip Af Et PokerStars 10th Anniversary Sunday Million Sæde

Gå Ikke Glip Af  Et PokerStars 10th Anniversary Sunday Million Sæde 0001

Download PokerStars for at kunne vinde op til $2 Millioner!

For at fejre deres 10 års jubilæum afholder PokerStars en Sunday Million, hvor der er $10 millioner garanteret i præmiepuljen. Takket være PokerNews kan du vinde din del af den gigantiske præmiepulje for blot $2+$0,20

10th Anniversary Special

10th anniversary Sunday Million bliver spillet d. 18. december 1930 CET, hvor der er $2 millioner garanteret til den endelige vinder, mens en gigantiske præmiepulje på $10 millioner gør turneringen til en af de største i år.

For at fejre denne milepæl i PokerStars' historie, afholder Pokernews en $2+$0,20 satellit med stor value til vores spillere, hvor adskillige 10th anniversary Sunday Million billetter til værdi á $215 hver vil blive givet væk.

PokerNews 10th Anniversary Special starter d. 16 december 20.00 CET og vil give top fem et $215 sæde til $10 million guaranteed Sunday Million.

Satellitten koster kun $2+0,20 at spille med i. Password til turneringen er ”PN10SPECIAL”. Udover de 5 sæder på højkant til vinderen vil der også være et bonus sæde på højkant.

Slå Team PokerStars

For endnu mere value i turneringen, kan vi annoncere, at Team PokerStars Pro Pat Pezzin vil spille med i turneringen og at der vil være en bounty på ham.

Spilleren som formår at slå Pezzin ud af turneringen vil få et sæde til 10th anniversary Sunday Million. Dette sæde er udover de 5 sæder, som bliver tildelt til top5 i turneringen, så gå ikke glip af dette event

PokerNews 10th Anniversary Special

  • Dato: Dec. 16
  • Tid: 20.00 CET
  • Buy-in: $2+$0.20
  • Password: “PN10SPECIAL”
  • Garanteret Præmiepulje: 5 Sunday Million Seats
  • Bonus Præmie: Sæde tildeles ved at slå Pat Pezzin ud

Hvis du gerne vil spille med i PokerNews 10th Anniversary Special satellitten, men endnu ikke har en konto, så husk at oprette dig hos PokerStars via PokerNews. Husk at benytte bonuskoden "DANISHPOKERNEWS" og bonuskoden "STARS600" for at få en 100% op til $600 bonus på dit første indskud

Hvad mener du?

More Stories