Gå Ikke Glip Af Potentielt Overlay I Poker770 $15.000 Xmas Turneringen

Poker770

Julen er her snart og takket være PokerNews $15.000 Xmas Tournament kan du komme til at fejre julen med en stor pengepræmie, så download Poker770 nu!

Der er ikke mange bedre du kan fejre julen i år end med en del af $15.000. Takket være PokerNews og Poker770 er det præcis hvad du kan gøre i $15.000 Xmas Turneringen hos hos Poker770, som bliver spillet i aften!

Ekstra Stemning Lige Før Jul

Det er Juleaften imorgen og du kan gå ekstra gang i stemningen i vores Poker770 $15.000 Xmas turnering, hvor spillerne kan få ekstra god value..

Turneringen bliver spillet i aften klokken 20:00 CET og er eksklusiv for PokerNews spillere, som kan få en jul de sjældent vil glemme.

Turneringen koster $7,70 at deltage i og vil blive spillet som en rebuy-turnering. Det lave buy-in giver spillere med alle slags bankroll mulighed for at spille med i et event, hvor vi med glæde kan sige at der højst sandsynligt vil være et overlay. I de to seneste events PokerNews afholdte hos Poker770 endte det med gigantiske overlays!

Det første event, som havde et stort overlay var PokerNews Giant tilbage i juli. I det event endte det med et overlay på $15.000. For at par måneder siden var der endnu et overlay i Pokernews $25K Showdown, hvor spillerne endnu engang kunne nyde godt af et stort overlay takket være PokerNews.

Gå ikke glip af den mulige overlay i aftenens $15.000 Xmas turnering, hvor du kan ende med at booste din bankroll med tusindevis af dollars lige før jul.

Det hele starter klokken 20:00 og turneringen er begrænset til 3.000 spillere. Hver spiller vil være begrænset til 10 rebuys og vil have mulighed for at add-on ved pausen. Turneringen vil blive spillet som det gode standard Poker770 format. Husk at turneringen er eksklusiv for PokerNews spillere.

Dette betyder at spillere skal have oprettet sig hos Poker770 via PokerNews. Hvis du ikke allerede har gjort det, så husk at benytte bonuskoden “PKRNEWSDK” når du laver dit første indskud for at kunne spille med i turneringen og få en 200% op til €1.400 bonus.

Hvad mener du?

More Stories