888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Se Theo Undervise i 6-max Hyper-Turbo SNG: ’Ikke Så Passiv!’

Se Theo Undervise i 6-max Hyper-Turbo SNG: ’Ikke Så Passiv!’ 0001

Så er Theo Jørgensen igen på banen med en ny poker træningsvideo. Efter sin debut som 'Team Star hos Poker Pro', hvor den danske pokerstjerne underviste i 180-max Turbo Sit & Go, har Theo Jørgensen denne gang mindsket antallet af deltagere og sat farten på spillet op, idet der undervises i 6-max Hyper-Turbo Sit & Go.

Denne gang kigger Theo Jørgensen 'vandeallin' over skulderen, og lad det være sagt med det samme: Theo er ikke gennemgående tilfreds med amatørens beslutninger! Det går endog så vidt, at hans computers skæbne på et tidspunkt ligger i 'vandeallin' hænder, men heldigvis så træffer Theos 'young padawan' den rigtige beslutning i denne sekvens.

Se hele træningsvideoen herunder:

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

Hvad mener du?