Spil Med I PokerNews $5k WPT Dublin Brawl

Spil Med I PokerNews $5k WPT Dublin Brawl 0001

Hvis du vil have chancen for at vinde en WPT pakke, så Download PKR og spil med i vores spændende PokerNews $5K WPT Dublin Brawl kampagne!

Kom Til WPT Dublin

Takket være PokerNews og PKR kan du vinde vej til Dublin for at spille med om en stor præmiepulje ved World Poker Tour.

Alt spillere skal gøre er, at optjene points ved at spille rakede spil hos PKR, hvilket giver adgang til en eksklusiv freeroll.

$5K Dublin Brawl

PokerNews $5K WPT Dublin Brawl er en speciel freeroll-turnering eksklusiv for PokerNews spillere, som vil finde sted d. 21. december 19.00. I denne freeroll er der stor value, eftersom førstepræmien er en WPT Dublin pakke til værdi á $5.000 til vinderen!

Det bedste ved denne freeroll er det unikke format, hvor spillerne skal kæmpe om en plads i turnering ved at spille rakede spil hos PKR.

I det unikke format for freeroll optjener spillere deres startstack efter hvor make rake de har betalt i løbet af kampagneperioden. Dette betyder at freerollen er for alle slags spillere, hvor selv small-stakes grindere har en chance for at spille om WPT hæder.

Sådan Optjener Du Din Stack

Kampagnen er åben for alle PokerNews spillere. Startstacken udregnes efter hvor meget rake spilleren har betalt mellem d. 7.-18. december

Minimum antal startchips er 1.500, hvilket uddeles når man har betalt $5 i rake i løbet af perioden som beskrevet ovenfor. Spillere vil også få yderligere 1.500 i chips for hver $5 i rake betalt herefter.

For dem som vil have den bedste chance for at vinde freerollen er der stor mulighed for at starte med en stor stack eftersom der er ingen maksimum startstack. Dette betyder at hvis du raker for $50 i kampagneperioden vil du starte i freerollen med 15.000 startchips!

PokerNews $5K WPT Dublin Brawl vil blive spillet som en standard No Limit Hold’em turnering, hvor vinderen får en pakke til Dublin for World Poker Tour, så spil med!

Hvis du vil spille om at komme med til WPT Dublin, så husk at oprette dig hos PKR via PokerNews. Dette vil ikke blot give dig adgang til turneringen, men vil også give dig en 120% op til $800 bonus på dit første indskud.

Hvad mener du?

More Stories