888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Stærkt gået: Danske ’AndreasEM’ Blev SuperNova Elite i Nat!

Stærkt gået: Danske ’AndreasEM’ Blev SuperNova Elite i Nat! 0001

Den 17. November postede ’Andreasem’ en udfordring på PokerNet. Og det var ikke bare hvilken som helst udfordring - han ville nå at blive SuperNova Elite inden udgangen af 2011!

Danskeren havde indtil udfordringen optjent 666.303,62 VPPs, og manglede derfor at optjene de resterende 333.696,38 VPPs inden udgangen af december. Derudover var reglerne, at han kun måtte spille fifty50s, på BI niveauerne 60$, 100$ og 200$ hvoraf højst 50% af hans SNGs måtte være på 60$ niveauet. Og derudover skulle han minimum ende breakeven fra hans fifty50s før alt rakeback

Denne vanvittige udfordring var der mange af PokerNets brugere, som ikke ænsede Andreas en chance for at nå, hvorfor flere af brugerne bettede mod den danske haj. Men selvom ’AndreasEM’ tabte sine propbets mod PokerNets brugere grundet underskud i kassen – ja, så nåede danskeren alligevel at gøre det utrolige!

For i nat kl. 02.24 kunne ’AndreasEM’ poste en mail fra PokerStars, hvori der blev gratuleret for have opnået SuperNova Elite-status – en præstation som kun en lille skare på 1000 spillere hidtil har opnået:

’Dear AndreasEM,
Congratulations from all of us at the PokerStars VIP Club! Supernova Elite is no easy task as fewer than 1,000 people have ever achieved it. You probably already know about all the rewards and benefits available to you as a Supernova Elite VIP, but just in case you don't, you can learn more by visiting www.pokerstars.com/vip/superno va/elite/
Cheers,
The PokerStars VIP Club’

Vi vil forsøge at fange den danske SuperNova Elite i løbet af dagen.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

Hvad mener du?